3 x Moederdag tips

Categoriën Tips & Tricks

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. Dé dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Dat kan natuurlijk met een lekker ontbijtje, een bosje bloemen of een doosje bonbons maar je kunt het ook iets origineler aanpakken. Ik deel vandaag drie Moederdag cadeautips met jullie.

Tip 1: Persoonlijk sierraad

Sieraad eigen handschrift

Van mijn eigen moeder weet ik dat ik haar altijd blij kan maken met mooie sieraden, maar met Moederdag wil ik ook iets persoonlijks geven. Die combinatie bracht me bij de webshop Names4Ever. Hier kun je sieraden ontwerpen zodat ze een persoonlijke touch krijgen. Zo hebben ze bijvoorbeeld vriendschapsringen maar je kunt ook namen laten graveren in diverse hangers. Ze hebben ook speciale moeder en kind hangers. Er zijn zelfs speciale vingerafdruk sieraden waarbij je een hanger met je eigen vingerafdruk kunt laten maken. Hoe bijzonder is dat?!

Ik koos voor iets anders speciaals, namelijk een sieraad met tekst in mijn eigen handschrift! Leuk toch? Omdat mijn moeder vaak goud draagt, koos ik voor een vergulde zilveren hanger en ketting. Op de hanger staat de tekst “Het geluk van een kind begint in het hart van de moeder -x- Laura”.

Het bestellen is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest je gewenste hanger en vervolgens kun je een stappenplan in PDF-formaat downloaden. Hierop staan instructies en onderaan staat een afbeelding van je gekozen hanger waar je met een pen (bij voorkeur zwart en met een iets dikkere punt) je tekst in kunt schrijven. Belangrijk is dat je daarbij binnen de lijntjes blijft en ook niet te klein schrijft. Je daadwerkelijke sieraad is natuurlijk een stuk kleiner dan het sjabloon waar je je tekst in aanlevert! Als je een ketting erbij wil, kun je die ook bij je bestelling selecteren. Ik ging voor de ketting met Venetiaanse schakels.

Sieraad eigen handschrift

Drie dagen later werd het sieraad bezorgd. Het zit standaard in een mooi doosje zodat je het cadeau kunt geven. Mijn moeder krijgt dit bijzondere sieraad aanstaande zondag cadeau en ik denk dat ze er heel blij mee is  :blinkhearts: . Nu maar hopen dat ze dit niet leest voor zondag, anders is het geen verrassing meer!

Tip 2: Foto aan de muur

Fotoshoot

Bij mijn ouders thuis hangen twee foto’s op canvas aan de muur van mijn broertje en mij. Hartstikke leuk, ware het niet dat de foto’s al jaren oud zijn. De hoogste tijd om die een update te geven. Mijn moeder was onlangs jarig en als verrassing hadden mijn broertje – die inmiddels een stuk langer is dan ik, maar ik nog steeds broerTJE blijf noemen –  en ik opnieuw een fotoshoot gedaan. We gaven haar de DVD met de foto’s op haar verjaardag zodat ze zelf haar favorieten uit kan kiezen. De oude foto’s gaan dan van de muur en de nieuwe canvassen komen er voor in de plaats. Die canvassen laat ik maken door Webprint, want dat was de vorige keer ook erg goed bevallen. Mijn USA fotoboek komt daar ook vandaan  :smile: .

Fotoshoot

Foto’s doen het altijd goed bij moeders. Wij gaven dit cadeau dus voor haar verjaardag, maar het is zeker ook een topcadeau voor Moederdag! Wist je trouwens dat je tegenwoordig ook een foto af kunt laten drukken op hout, plexiglas of aluminium? Ook erg gaaf!

Tip 3: Gratis nagels laten lakken bij HEMA

Hema moederdag nagels lakken

Heb je niet zo’n groot budget? Dan heb ik tot slot nog een leuke tip voor je. Op zaterdag 7 mei (de dag voor Moederdag) kun je tussen 11:00 en 16:00 uur bij geselecteerde HEMA filialen gratis je nagels laten lakken in je favoriete kleur. Er zijn wel meer dan 100 kleuren! Hebben jullie allebei een mooi kleurtje gekozen? Dan kun je die ook nog eens voordelig kopen want t/m 8 mei is alle nagellak in de aanbieding: 2 voor € 3,50. En als je een foto van je gelakte nagels deelt met de hashtag #hemanails dan maak je kans op een HEMA cadeaupakket t.w.v. 25 euro.

Klik hier voor alle deelnemende HEMA filialen.

Dat waren mijn tips! Wat je ook geeft, je moeder zal er ongetwijfeld heel blij mee zijn. Het gaat tenslotte om het gebaar. Zet je moeder die dag even in het zonnetje, misschien zelfs wel letterlijk met dit mooie weer!  :blinkhearts:

Dit artikel bevat producten die naar mij opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees er hier meer over.
Liefs, Laura

1 thought on “3 x Moederdag tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.