Aanstaande zondag is het weer Vaderdag! Tijd om je lieve papa eens in het zonnetje te zetten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het toch ieder jaar weer lastig om een Vaderdag cadeautje (of überhaupt een cadeau voor een man) te vinden. Toch heb ik drie Vaderdag cadeautips weten te vinden die ik graag met jullie wil delen. Drie totaal verschillende cadeaus, in verschillende prijscategorieën.

Dapeppa Bierbrood

Tip 1: Bierbrood van dapeppa

Ik begin met bierbrood van dapeppa. Dit is écht iets voor mijn vader. Die houdt wel van een lekker biertje en een borrelhapje, dus dit is de ideale combi. Bierbrood komt uit Zuid-Afrika, daar is het heel bekend. Nu is het dus ook in Nederland verkrijgbaar. Het enige dat je hoeft te doen, is een blikje of flesje bier toe te voegen aan de mix. Meng het door elkaar en giet het in de bijgeleverde bakvorm. Zet het voor 45 – 55 minuten in een voorverwarmde oven op 180 ºC en klaar is je bierbrood. Lekker voor bij de borrel (met een biertje)!

Normaal gesproken zou ik iets van een bierpakket geven, maar ik vind dit toch iets origineler. Bovendien is het zo gemaakt, en dat vinden de meeste vaders wel fijn denk ik zo  :wink: . Geef deze mix in een pakketje met zijn favoriete biertje en klaar ben je!

Er zijn drie smaken: cheese & onion, garlic & herbs en bruschetta spice. Mix voor bierbrood kost € 5,95 per stuk. Op de site www.dapeppa.nl vind je alle verkooppunten.

Nivea Men Creme

Tip 2: Nivea Men Crème

Heb jij zo’n vader (of man) die altijd stiekem jouw crème pakt om te gebruiken? Dan heb ik een goeie cadeautip voor je. Sinds kort heeft Nivea namelijk een speciale mannenvariant van de bekende Nivea crème uitgebracht. Dezelfde crème zoals we die al jaren kennen, maar dan met een subtiele, mannelijke geur in een stoer blikje. De crème is geschikt voor gezicht, lichaam en handen en verkrijgbaar in twee formaten.

Prijzen: € 4,99 voor 150 ml en € 3,49 voor 75 ml. Nivea is te koop bij de bekende drogisterijen en supermarkten. Er loopt nu bij de Albert Heijn een 2 + 1 gratis actie, check hiervoor www.acties.nl.

Jill Sander Sun Men Fizz

Tip 3: Jil Sander Sun Men Fizz eau de toilette

Als je het echt niet meer weet, dan is een geurtje (bijna) altijd goed. Maar welke kies je uit dat ruime aanbod? Ik kwam deze nieuwe limited edition van Jil Sander tegen die ik persoonlijk erg lekker vind. Zowel de vrouwen- als de mannenvariant van Jil Sander Sun is heel populair. Nu is daar voor mannen de limited edition Jil Sander Sun Men Fizz. Een heerlijk frisse en energieke zomergeur.

Noten:

Top: Kruidige kardemom, luchtige ozonnoten.
Hart: Stralend oranjebloesem, groene appel en muskusachtig ambergris.
Basis: houtachtig amber, zacht vanille en sensueel patchoeli.

Prijs: Jil Sander SUN Men FIZZ € 39,- / 125 ml.

Dat waren mijn drie tips! Wellicht heb ik je op een idee kunnen brengen voor Vaderdag.

Wat ga jij doen aanstaande zondag?

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.