Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Categoriën Favorites

Een Shimmer Brick van Bobbi Brown stond al jaren op mijn verlanglijstje en een tijdje geleden viel er zomaar eentje in de bus! Ik heb de kleur Pink Quartz toegestuurd gekregen en hij is práchtig. Ik laat hem graag aan je zien.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

De Shimmer Bricks van Bobbi Brown zijn alom geliefd in beautyland maar voor degenen die nog niet weten wat voor product het nou precies is, volgt hier nog even een korte uitleg.

De Shimmer Bricks van Bobbi Brown zitten in een luxe zwart vierkant doosje. De verpakking bevat verder geen poespas, maar je voelt dat je een luxe product in handen hebt.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Binnenin vind je 5 prachtige kleuren met een parelmoer glans. Je kunt de kleuren apart gebruiken als oogschaduw, maar ik gebruik ze vooral gemengd met elkaar op mijn wangen en/of jukbeenderen voor een prachtige glans.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Pink Quartz is niet echt roze-roze, het is meer een brons-roze (is dat een kleur?) of je zou het misschien ook roségoud kunnen noemen. Shimmer Bricks pakken op iedere huidskleur anders uit. Heb je een heel lichte huidskleur? Dan zal je best wat kleur van deze Shimmer Brick terugzien op de huid. Op andere huidtinten zal hij meer fungeren glans/highlighter.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz swatch

Hierboven die je de swatch van alle kleuren gecombineerd. Ook hier zie je goed dat deze Shimmer Brick niet echt roze is, maar meer een bronstint met een roze glans. Desalniettemin vind ik hem erg mooi.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz full face

Op de foto’s hierboven zie je hoe ik de Shimmer Brick in Pink Quartz het liefst gebruik: over een matte blush heen. Op de eerste foto draag ik niets op mijn wangen, op de tweede alleen een matte blush en op de derde daaroverheen nog de Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz. Hij zorgt voor een prachtige glans op mijn wangen en zie je dat hij ook gelijk een mooi bronzing effect geeft? Love it!

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz close-up

Shimmer Bricks zijn heel mooi en bijzonder, maar helaas is het effect lastig vast te leggen. Ik heb het zo goed mogelijk geprobeerd maar ik kan jullie verzekeren dat het effect in het echt nog vele malen mooier is! Als ik hem draag, blijf ik er maar naar kijken in de spiegel!  :blush:

Er is één nadeeltje aan dit product en dat is de prijs. De Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz kost €48,00 en dat is een flinke duit. Dat neemt niet weg dat ik hem die prijs wel waard vind want het is echt een pareltje. Er zullen ongetwijfeld goedkopere alternatieven zijn, maar wil je jezelf eens verwennen met een prachtig luxe product? Dan is de Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz een absolute aanrader.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.