Redken Beach Envy Volume

Categoriën Haar

Het echte zomerweer laat ons een beetje in de steek. Helaas hebben we nog maar weinig stranddagen gehad. Gelukkig kun je met de Redken Beach Envy Volume lijn het strand een beetje in huis halen. Na een dagje strand voelt mijn haar altijd stug aan maar zit er ook onwijs veel volume in door de zoute zeelucht. En volume geven deze shampoo en conditioner zeker!

Redken Beach Envy Volume shampoo

Laat ik beginnen met de shampoo. Hij ruikt heerlijk fris, citrusachtig, en doet me gelijk denken aan het strand. Stap één van het stand in huis halen is geslaagd :wink: . Hij reinigt mijn haar op milde wijze. Hoewel ik verwacht had dat deze shampoo mijn haar stug zou maken voor een ‘beachy’ effect, doet hij dat niet. Wel voel ik al gelijk na het uitspoelen dat mijn haar ‘voller’ aanvoelt. Ken je dat gevoel? Dat het al gelijk aanvoelt alsof je meer haar hebt? Dat is wat deze shampoo doet.

Ingrediënten: aqua/water, sodium laureth sulfate, citric acid, cocamidopropyl betaine, glycerin, sodium hydroxide, hexylene glycol, sodium chloride, parfum/fragrance, sodium benzoate, salicylic acid, polyquaternium-1-, linalool, hexyl cinnamal, limonene, calcium carbonate, aminopropyl triethoxysilane, citronellol, sodium acetate, isopropyl alcohol

Redken Beach Envy Volume conditioner

Dan door naar de conditioner. Deze heeft – net als de shampoo – een gel-lotion formule. Voor een shampoo is dat niet zo opmerkelijk, maar voor een conditioner wel. De meeste conditioners hebben een romige crème formule maar deze dus niet. Hij maak mijn haar goed doorkambaar zonder het te verzwaren. Ik breng de conditioner alleen aan de de lengte van mijn haar. De geur is hetzelfde als die van de shampoo; lekker fris en citrusachtig.

Ingrediënten: aqua/water, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, caprylyl glucoside, hydroxyethylcellulose, behentrimonium chloride, parfum/fragrance, phenoxyethanol, polyquaternium-10, hydroxyethyl oleyl dimonium chloride, isopropyl myristate, isopropyl alcohol, linalool, hexyl cinnamal, limonene, calcium carbonate, aminopropyl triethoxysilane, citronellol, sodium acetate, sodium chloride, citric acid

Redken Beach Envy Volume

Op de foto hierboven zie je het resultaat. Ik ben hier wel nog even met de krultang door mijn haar gegaan   maar je kunt goed het volume-effect zien. Wil je daarnaast ook van die golvende beachy lokken? Dan is er ook nog een zoutvrije (!) Redken Beach Envy Volume Wave Aid spray die daarvoor zorgt. Helaas heb ik die niet in mijn bezit maar als die net zo goed werkt als de andere producten uit deze lijn, dan belooft dat veel goeds!

Prijzen:
Beach Envy Volume Texturizing Shampoo – €23,40 (300 ml)
Beach Envy Volume Texturizing Conditioner – €24,75 (250 ml)
Beach Envy Volume Wave Aid – €29,85 (125 ml)

Redken is verkrijgbaar bij de Redken kapsalons en bij diverse webshops. 

Liefs, Laura

1 thought on “Redken Beach Envy Volume

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.