Behind The Scenes: Mei & Juni 2016

Categoriën Personal

Het is weer tijd voor een nieuwe Behind The Scenes! Afgelopen twee maanden heb ik weer een hoop leuke dingen gedaan die ik graag met jullie deel. Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan verder.

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016

Zo ging ik in mei een dagje naar het strand! Dat kun je je met die regen van de afgelopen dagen amper voorstellen  :tongue: .

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(2)

In mei was het Moederdag en gaf ik aan mijn moeder dit kettinkje die ik besteld had bij Names4ever.nl. Ze was er heel blij mee!

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(3)

In de vorige Behind The Scenes heb je de reep van Johnny Doodle met karamel fudge en chocolate brownie voorbij zien komen. Deze keer ging ik voor een andere variant: met amaretti koekjes. God-de-lijk.

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(4)

Ik bezocht een persevent van Rituals waar ze hun nieuwe zomerse limited edition (Ritual of Karma) presenteerden. Heerlijk ruikt ‘ie! Ik mocht iemand meenemen, dus ik ging gezellig samen met mijn moeder. Die avond gingen we namelijk ook naar De Toppers in de Amsterdam Arena, dus dat konden we mooi combineren.

We hebben allebei een mooie hennatattoo laten zetten. Ik op mijn arm, mijn moeder op d’r voet.

Er was trouwens geregeld dat we met een Abel taxi naar het event werden gebracht. Abel is een soort taxiservice net als Über, maar dan net ff anders. Bij Abel kun je er namelijk ook voor kiezen om niet een hele taxi te bestellen, maar slecht één of twee stoelen in de taxi. Je hebt dan kans dat de chauffeur op je route nog andere reizigers oppikt die ook in de buurt van jouw bestemming moeten zijn. Zo deel je dus als het ware een taxi. Hierdoor is de ritprijs een stuk goedkoper dan een ‘normale’ taxi. Overigens heb ik nog niet meegemaakt dat er onderweg mensen opgepikt werden, dus grote kans dat je gewoon een taxi voor jezelf hebt  :wink: . Abel werkt, net als Über, met een app. Je vult je vertreklocatie en aankomstlocatie in en kunt zo de tarieven zien voor de verschillende mogelijkheden (één persoon, twee personen of hele auto). Ook zie je hoe laat je ongeveer op je bestemming aan zult komen. Als je een Abel besteld hebt, kun je live op de kaart volgen waar de chauffeur zich bevindt. Met de code G476 (die je in kunt vullen in de app) krijg je trouwens een gratis rit t.w.v. € 12,50 (of een korting van € 12,50 als je rit duurder is)! Dus probeer het eens! Abel rijdt nu alleen nog in Amsterdam en omgeving, maar wellicht dat daar in de toekomst verandering in komt.

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(5)

‘s Avonds gingen we dus naar De Toppers in de Arena. ‘t Was weer één groot feest!

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(6)

De dag erna gingen we shoppen in Bataviastad. Ik was daar nog nooit geweest, maar omdat we overnacht hadden in een hotel is Loosdrecht, was dat nu niet zo ver weg en de perfecte kans om er eens heen te gaan. Ik kocht o.a. een nieuwe bikini bij Hunkemöller en een prachtige tas bij Michael Kors. Beide zie je binnenkort terug in een shoplog!

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(7)

Rob at een avond niet mee, dus ik flanste wat voor mezelf in elkaar met restjes die we nog hadden. Best goed gelukt nog!

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(8)

De volgende dag werd de Hello Fresh box bezorgd en daar zat o.a. een recept in voor heerlijke tabouleh  :heart:

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(9)

Op 3 juni was het eindelijk zo ver: het concert van Adele waar ik al sinds december naar uitkeek. En wat hebben we genoten. Wat een vrouw, wat een stem. Ik heb heel veel gelachen (ik vind haar humor echt hilarisch) en ook een traantje weggepinkt. Ik hou van deze vrouw  :blinkhearts: .

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(10)

Dit is misschien een beetje een rare foto zo tussendoor, maar ik wilde deze tip toch even met jullie delen. Van Rosti Mepal kreeg ik deze beslagkommenset thuisgestuurd (er zitten nog deksels bij, die staan niet op de foto). Hoe gezellig zijn deze pastelkleurtjes? Maar serieus, deze beslagkommen zijn echt top! Ze blijven heel stevig staan door de rubberen rand aan de onderkant. Zo gaan ze tijdens het mengen echt geen kant op, zo fijn! Tip!

Berlijn

Voor mijn verjaardag eind maart had ik van Rob een weekendje Berlijn gekregen. In juni was het eindelijk zo ver. Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op deze stad. Ik wil zeker nog eens terug! Het verslag én de shoplog kun je binnenkort verwachten.

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(15)

De Toppers, Adele en toen was het tijd voor Rihanna! Een collega had een kaartje over omdat het concert verplaatst was en ik mocht mee  :yes: .

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(16)

Eind juni hadden we een bruiloft en kon ik gelijk één van mijn aankoopjes uit Berlijn aantrekken, namelijk dit jurkje. Alleen een beetje jammer dat het rokje steeds omhoog kroop als ik liep :tongue:  P.s. let niet op de troep op de achtergrond  :silenced: .

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(11)

Tijd voor de laatste twee persevents van deze maand. Op het station kocht ik nog snel even twee treinsnacks: een Coca-Cola Zero en een triple chocolatechip cookie. Het gaat om de balans zullen we maar zeggen  :wink: . Het viel me trouwens op dat de nieuwe Coca-Cola blikjes van kleur veranderen! Links = ongekoeld en rechts = gekoeld. Vind ik leuk!

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(12)

Buiten regende het, maar binnen was het zomer op het event van Unilever!

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(13)

Mijn haar werd mooi gedaan bij de stand van Andrélon  :blinkhearts:

Behind-The-Scenes-Mei-Juni-2016(14)

En daarna ging ik gelijk door naar het event van Kruidvat waar ik me in Brazilië waande. De Spa Secrets lijn wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe geur Magic of Brazil. Heel zomers en erg lekker!

Ik hoop op wat beter weer de komende weken zodat ik in de volgende Behind The Scenes lekker veel zomerfoto’s kan delen met jullie! Untill next time!  :wave:

 

Liefs, Laura

2 thoughts on “Behind The Scenes: Mei & Juni 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.