New in: Orelia Necklaces

Categoriën Accessoires

Op sieradengebied ben ik de laatste tijd helemaal into de dunne, subtiele kettinkjes. Onlangs heb ik er weer twee toegevoegd aan mijn collectie. Ik laat ze graag aan je zien.

Orelia Necklace

Beide kettinkjes zijn van het merk Orelia. Orelia heeft leuke kettingen, mooie armbanden, oorbellen en originele giftcards! De sieraden zijn vooral verkrijgbaar in de kleur goud en sommige modellen zijn zilverkleurig of rosé goud. De sieraden zijn gemaakt van stevig metaal met een gekleurde plating. Ze zien er erg mooi uit en zijn goed betaalbaar!

Orelia You Make Me Smile Giftcard Heart Necklace

Orelia You Make Me Smile Giftcard Heart Necklace

Orelia You Make Me Smile Giftcard Heart Necklace

Ik kreeg deze kettinkjes opgestuurd van Martington.nl. Een webshop die je misschien we kent van de tassen, maar die dus ook sieraden van Orelia verkoopt. Ik begin met mijn favoriet. Het dunne goudkleurige kettinkje met een klein hartje eraan. So cute! Hij is ongeveer 40 cm lang en je kunt hem zelf iets langer of korter dragen omdat je de sluiting kunt verstellen. Het kettinkje is ook verkrijgbaar met een ander bedeltje eraan, zoals een sterretje of een rondje. Ze zijn perfect om cadeau te doen (en te krijgen!) want er zit gelijk een kaartje bij met bijvoorbeeld ‘Happy Birthday’, ‘Just Because’ of een andere boodschap (de tekst verschilt per variant). Superleuk! Ik vind het een prachtig, minimalistisch en subtiel sieraad.

Prijs: € 21,00

Orelia Memento Multi Row Necklace

Orelia Memento Multi Row Necklace

Orelia Memento Multi Row Necklace

De andere ketting bestaat eigenlijk uit 3 dunne kettinkjes van verschillende lengtes. Ieder hebben ze een eigen hanger. De kortste heeft een steentje, de middelste een goudkleuring plaatje en de langste een goudkleurig veertje. De langste ketting is iets anders dan de andere twee. Deze bestaat uit allemaal bolletjes. Een subtiel en speels effect. Ik krijg er een beetje een festival / Ibiza gevoel bij! Deze ketting wordt geleverd zonder giftcard maar kan natuurlijk ook perfect cadeau worden gedaan. Ook deze ketting is in lengte iets verstelbaar. Momenteel is deze uitverkocht bij Marington, maar de webshop wordt regelmatig geüpdatet wanneer er weer nieuwe voorraad is.

Prijs: € 31,00

Welke is jouw favoriet?

Liefs, Laura

5 thoughts on “New in: Orelia Necklaces

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.