Sally Hansen Miracle Gel Nagellak (zonder lamp!)

Categoriën Nagels

De Miracle Gel nagellak van Sally Hansen is zeker niet nieuw. Al in 2014 bracht het merk deze nagellak, die zonder UV-lamp toch een gel-effect geeft, op de markt. Daarna is de topcoat een keer verbeterd. Toch schreef ik nog niet eerder over deze nagellak. Zonde, want hij is zo fijn! Ik laat graag twee leuke kleurtjes aan je zien.

Sally Hansen Miracle Gel kwastje

Als je bekend bent met de nagellakjes van Sally Hansen, dan weet je waarschijnlijk ook hoe fijn het kwastje is. Mooi afgerond aan de onderkant zodat hij perfect de ronding van je nagelbed volgt. Top! Ook zit er maar liefst 14,7 ml in een potje en da’s behoorlijk veel!

Een basecoat aanbrengen is volgens het merk niet nodig. De gekleurde nagellak is een basecoat en nagellak in één. Toch breng ik het liefst nog wel een basecoat aan. Better safe than sorry. Ik wil straks niet met blauwe nagels rondlopen! De topcoat is wel vrij essentieel. Niet alleen zorgt deze ervoor dat je nagellak veel langer mooi blijft, hij heeft ook een prachtige glans én zorgt ervoor dat je manicure sneller droog is.

Sally Hansen Miracle Gel 690 Tipsy Gypsy swatch

Deze kleur heet 690 Tipsy Gypsy. Een leuk roze kleurtje voor de zomer. Dekt prima in twee laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel 720 Mintage swatch

Hierboven zie je de kleur 720 Mintage. Weer zo’n leuk zomers kleurtje. De ene keer neigt hij meer naar blauw, en in ander licht lijkt hij weer meer groenig. Ook deze dekt in twee laagjes.

De droogtijd van de nagellak is iets langer dan de ‘normale’ lakjes van Sally Hansen. Trek er maar gerust een kwartier tot half uurtje voor uit. Vergeet vooral de topcoat niet zodat de lak sneller droog is en voor die prachtige glans. Die glans blijft overigens nog dagenlang mooi. Vaak wordt die na enkele dagen wat doffer, dat is bij deze topcoat niet het geval. Pluspunt!

Na 4 dagen had ik de eerste mini chips in de lak en na 7 dagen heb ik hem verwijderd omdat de lak toen niet mooi meer was. Sally Hansen belooft dat de lak tot wel 14 dagen mooi kan blijven, maar dat is dus bij mij niet gelukt. Eerlijk gezegd had ik dat ook niet verwacht. 14 dagen is natuurlijk wel érg lang. Deze Miracle Gel nagellak houdt het net iets langer uit op mijn nagels dan de gewone nagellak van Sally Hansen. De nagellak is gemakkelijk te verwijderen met nagellakremover. De Sally Hansen Miracle Gel Nagellak is verkrijgbaar in heel veel kleurtjes, dus keus genoeg!

Sally Hansen Miracle Gel nagellak kost € 11,99 (de topcoat heeft dezelfde prijs) en is o.a. verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.
Tip: Er zijn regelmatig acties met Sally Hansen, dus hou die goed in de gaten! :wink:

Liefs, Laura

5 thoughts on “Sally Hansen Miracle Gel Nagellak (zonder lamp!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.