Reviews van het Dr. van der Hoog ClearSkin Testpanel

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Een tijdje geleden deed ik een oproep voor een testpanel om de Dr. van der Hoog ClearSkin lijn te testen. Ik ontving daarop een hoop leuke reacties, waarvoor dank! Uit al die reactie zijn uiteindelijk 3 personen geselecteerd die de complete Dr. van der Hoog ClearSkin lijn hebben getest. Lees verder voor hun reviews!

Drie dames van verschillende leeftijden hebben de ClearSkin producten getest. Hieronder lees je hun bevindingen.

Annegien (28 jaar):

“In het begin vond ik het lastig om zo veel producten te gebruiken. Dit was ik helemaal niet gewend. Toch heb ik gemerkt dat ieder product z’n eigen toegevoegde waarde heeft in de lijn. Ik licht daarom mijn ervaring graag per product toe.

De face wash vond ik erg prettig om te gebruiken. Je merkt dat dit een milde reiniging is en je huid ziet er na gebruik meteen fris uit. Het geeft ook geen een droge/trekkerige huid, wat ik bij andere producten weleens heb gehad. Van de cleansing lotion dacht ik in eerste instantie dat het overbodig was om m’n gezicht hiermee te reinigen na de face wash. Ik had mijn gezicht toch net gereinigd? Echter blijkt dat je hiermee toch nog wat vuil/make-up van je gezicht haalt. Een extra schoon gevoel dus! Enige nadeel vind ik dat m’n huid hierna wat plakkerig aanvoelt. De scrub gel vond ik een erg fijn product! Door de subtiele pitdeeltjes zorgt dit voor een milde reiniging en kun je ‘m om de dag gebruiken. Dan de dag- en nachtcrème. Deze voelt niet vet aan, heeft een milde werking en is goed smeerbaar. Echter vind ik zelf dat de crème niet de ultieme matterende werking geeft. Hiervoor geeft wat make-up toch wel de finishing touch. De cover cream heeft een goede kleur en bedekt onzuiverheden goed. Prettig om hiermee lokaal wat oneffenheden weg te werken. Tenslotte het masker. Deze heb ik slechts 2 keer gebruikt en hierbij merk ik ook niet echt een toegevoegde waarde. Mijn voorkeur gaat eerder uit naar de andere maskers van Dr. Van der Hoog die wat dikker zijn en ook hard worden.

Mijn conclusie is dat ik de producten zeker blijf gebruiken, met uitzondering van het masker. De oneffenheden zijn nog niet helemaal verdwenen, maar wel een stuk minder geworden. Wat mij betreft een aanrader dus!”

Dr van der hoog ClearSkin

Nina (32 jaar):

“Ik was één van de gelukkigen om de Dr. van der Hoog producten te mogen testen. Ten eerste de verpakking. De verpakking is neutraal en strak qua uiterlijk, hier houdt ik wel van. Verder is het makkelijk in gebruik. De producten hebben een aangename geur, niet te sterk. De gezichtsreiniger reinigt je gezicht heel goed, bij sommige andere merken zie je toch minder residu op je watje. Bij dit product merk je echt dat je je gezicht diep aan het reinigen bent, dat is heel fijn! Ik gebruik de producten nu ongeveer 1 a 1,5 maand en als ik eerlijk ben zie ik geen grote verschillen met voor mijn gebruik. Dit betekent wel dat ik geen allergische reacties heb gekregen met deze producten, iets waar ik snel last van heb. Het betekent ook dat het naar mijn idee geen effect heeft gehad op mijn onzuiverheden terwijl ik wel tevreden ben over de mate van reiniging. Desondanks vind ik het een fijn product en zal ik het blijven gebruiken en ook aan anderen aanraden.”

Dr van der hoog ClearSkin 3

Stephanie (20 jaar):

“Ik heb mij opgegeven om deze producten te testen, omdat mijn huid niet altijd even zuiver is. Ik heb altijd meer problemen gehad met mijn huid dan leeftijdsgenoten, maar ik weet ook dat het nog erger kan.

Allereerst vond ik het lastig om zóveel producten in gebruik te nemen, dat ben ik helemaal niet gewend. Al snel merkte ik dat het makkelijker werd voor mij wanneer ik de face wash en scrub onder de douche ging gebruiken. Als ik haast had haalde ik een watje met cleansing lotion langs mijn gezicht. En tot slot de dag/nachtcrème. Al deze producten zijn mij goed bevallen, ik heb het idee dat hierdoor minder puistjes heb gekregen en de dag/nachtcrème voedt mijn huid goed. Mijn huid reageert er dus goed op. Over de cover cream ben ik minder te spreken. Ik heb het idee dat mijn huid hier juist door wordt dichtgestopt, zoals foundation e.d. terwijl ik hier juist niet van houd. Ik had liever een zalfje gezien om de onzuiverheden te bestrijden.

Ik vond het leuk om de producten te testen en ga zeker door met het gebruiken ervan, behalve de cover cream.”

Ik wil Annegien, Nina en Stephanie hartelijk bedanken voor het testen van deze producten en voor hun reviews. Super goed gedaan en fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de producten en de meeste zullen blijven gebruiken!

Liefs, Laura

2 thoughts on “Reviews van het Dr. van der Hoog ClearSkin Testpanel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.