Weleda Sensitive Skin Challenge

Categoriën Huidverzorging

Onze huid krijgt best wat te verduren. Denk aan airco, verwarming, uitlaatgassen en in de zomer vinden we het toch wel lekker als de zonnestralen ons gezicht raken hoewel we weten dat te veel zon niet goed voor de huid is. Als je een normale huid hebt, merk je daar misschien niet zo veel van maar de gevoelige huid kan door al deze invloeden droog, geïrriteerd of trekkering aanvoelen. Dit uit zich dan weer door oneffenheden, schilfertjes of rode vlekken. Heb jij last van een gevoelige huid? Dan daag ik je uit voor de Weleda Sensitive Skin Challenge!

Een gevoelige huid ervaar je misschien als vervelend, maar je kunt er gelukkig wel iets aan doen. De Weleda Sensitive Skin Challenge kan je daarbij helpen. Je huid in 6 weken weer helemaal in balans krijgen op een natuurlijke manier? Het kan!

Logo Weleda Sensitive Skin Challenge kopie

Wat is de Weleda Sensitive Skin Challenge?

Tijdens de Sensitive Skin Challenge ontvang je 6 weken lang inspirerend advies en motiverende tips via mail. Zo wordt o.a. stap voor stap uitgelegd hoe je het beste te werk gaat om je huid weer tot rust te brengen. Je krijgt niet alleen tips voor de verzorging van je gevoelige huid, maar ook heel wat natuurlijke lifestyle- en voedingsadviezen. Wil je een gezonde en stralende huid, dan is het immers belangrijk om ook algemeen ‘lekker in je vel’ te zitten.

Dit programma heet niet voor niets een Challenge. Van een gevoelige, onrustige huid naar een huid in balans kom je niet in 1 dag. Gelukkig staat een team deskundigen je bij gedurende het hele proces én je kunt ook steeds bij hen terecht voor persoonlijk advies. Volg je het programma trouw gedurende 6 weken? Dan krijg je heel wat nieuwe inzichten en ga je bewuster om met huidverzorging. En de ultieme beloning is natuurlijk die gezonde en stralend huid!

Doe jij ook mee?

Schrijf je in op weleda.nl/challenge! Registreren kan tot 11 september 2016. Het programma start op 12 september 2016.

Weleda Amandel Verzachtende verzoring

Wist je dat…

Weleda speciaal voor de gevoelige huid de 100% natuurlijke Amandel Verzachtende Verzorging-serie heeft ontwikkeld? Amandel Verzachtende Gezichts- en Lichaamsverzorging is volledig vrij van synthetische toevoegingen, kalmeert de huid en herstelt haar natuurlijke balans. De 100% natuurlijke producten reinigen, voeden en beschermen op milde wijze.

Advertorial

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.