Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Categoriën Testjes

Contouren en highlighten is helemaal hip en daar speelt Rimmel mooi op in met de Sculpting & Highlighting kitjes in samenwerking met Kate Moss. Al eerder bracht het merk producten in samenwerking met Kate Moss uit, zoals nagellak en lipsticks (die erg fijn zijn!). Je begrijpt dat ik razend benieuwd was naar deze Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit. Zo op het eerste oog ziet het palette er mooi uit, maar hoe is het op het gezicht?

rimmel kate sculpting highlighting kit

Dit soort 3-in-1 paletjes vind ik onwijs handig, zeker voor op reis. Gemakkelijk alles bij de hand om je gezicht vorm te geven en de highlighter, blush en bronzer zijn mooi op elkaar afgestemd. Er zijn 3 varianten: 001 Golden Sands, 002 Coral Glow en 003 Golden Bronze. Op het event van Rimmel waar ik kennis maakte met deze kitjes, heb ik 001 Golden Sands meegekregen. Deze zou het beste bij mijn (lichte) huidskleur moeten passen.

rimmel kate sculpting highlighting kit 001 golden sands

Alle drie de poeders bevatten glanzende deeltjes. De blush heeft een koele glans, de bronzer en highligher hebben juist een warme glans.

rimmel kate sculpting highlighting kit golden sands swatches

Hierboven zie je de swatches. Ik had liever gezien dat de highlighter iets meer shimmers had. Nu valt hij helaas een beetje weg…

rimmel kate sculpting highlighting kit instructies

Op de achterkant van het doosje staan instructies hoe je de poeders aan kunt brengen. Ikzelf ga zelden all the way zoals op het plaatje, maar het is wel handig zodat je weet welke poeder je waar aan moet brengen. Voor mijn dagelijkse look, gebruik de poeders eigenlijk alleen op mijn wangen.

rimmel kate sculpting highlighting kit golden sands neutraal

Op deze foto zie je mijn huid met alleen foundation aangebracht.

rimmel kate sculpting highlighting kit golden sands bronzer

Hier heb ik de bronzer uit het kitje aangebracht.

rimmel kate sculpting highlighting kit golden sands blush

Daarna heb ik ook de blush erbij aangebracht

rimmel kate sculpting highlighting kit golden sands resultaat

En tot slot ook de highlighter erbij en het geheel goed geblend. Ook hier zie je de highlighter nauwelijks, jammer! Een pluspunt vind ik dat de poeders goed te blenden zijn en de kleuren mooi op elkaar afgestemd zijn.

rimmel kate sculpting highlighting kit golden sands full face

Voor deze review heb ik de poeders iets heftiger aangebracht dan dat ik normaal gesproken zou doen, zodat je goed het effect ziet. De kleur is dus gemakkelijk op te bouwen. Ik had verwacht dat de koele blush en de warme bronzer niet met elkaar zouden matchen, maar eenmaal aangebracht vind ik het resultaat eigenlijk wel mooi en niet storend. Het enige minpuntje voor mij is dat ik de highlighter graag wat glanzender had gezien maar buiten dat vind ik het een erg leuk kitje. Misschien vind jij het juist wél mooi dat de highlighter niet zo opvallend is. Deze Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit gaat zeker weten vaak mee op reis in mijn toilettas!

De Rimmel Kate Sculpting & Highlighter Kit kost €10,99 en is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen. Er zijn vaak acties met het Rimmel, dus hou die zeker in de gaten!

Liefs, Laura

2 thoughts on “Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

  1. Ik vind dit een oké paletje. Ik heb het zelf ook, maar ik ben niet omver geblazen door de kwaliteit. Ik ben van mening dat Rimmel andere producten in hun assortiment zitten hebben die veel leuker en mooier zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.