Behind The Scenes: September & Oktober 2016

Categoriën Personal

Deze Behind The Scenes bevat iets minder foto’s dan jullie van mij gewend zijn. Dit komt doordat ik een groot deel van september op vakantie was in Curaçao en daarvan hebben jullie de foto’s en video al kunnen zien. Maar gelukkig heb ik nog een hoop andere leuke dingen gedaan de afgelopen twee maanden en die zie je vandaag in deze Behind The Scenes!

behind the scenes september oktober 2016

Na onze vakantie op Curaçao, zijn we nog een paar dagen naar Brugge geweest. Wat een leuk pittoresk plaatsje is dat! Het fotoverslag van Brugge volgt nog, maar ik wilde hem niet direct achter de artikelen over Curaçao plaatsen omdat het anders wel érg veel reisverslagen opeenvolgend zouden zijn. Hier zien jullie in ieder geval al een sneak peek  :wink:

behind the scenes september oktober 2016

Natuurlijk moest er ook een wafel gegeten worden in Brugge  :inlove:

behind the scenes september oktober 2016

In oktober ging ik naar een Beauty Speed Date event, wat ieder jaar gehouden wordt door MOOI PR. Ieder merk kreeg 5 minuten de tijd om hun nieuwste lanceringen aan de pers en bloggers te presenteren. Na 5 minuten schoof je door naar het volgende merk. Een tof concept! Deze EOS lipbalms vond ik zó leuk! Na afloop kregen we een gigantische goodiebag mee. Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan om over te schrijven  :smile:

behind the scenes september oktober 2016

Deze lekkere cookiebars van Broderick’s kreeg ik opgestuurd om te proeven.  :hmm2:

behind the scenes september oktober 2016

De Lait-Crème Concentré van Embryolisse is hier al jaren favoriet (en bij vele makeup artists ook!). En goed nieuws: vanaf nu is hij ook gewoon verkrijgbaar in alle Douglas filialen!

behind the scenes september oktober 2016

Ik had weer wat afspraken in Amsterdam en kon het niet laten om te gaan eten bij Par Hassard/Frites uit Zuyd. Vooral de draadjesvleeskroket is zó waanzinnig lekker! Aanrader!

behind the scenes september oktober 2016

Ik vond het weer eens tijd voor een maskertje. Dit Stem Cell Shaker Mask van Rau Cosmetics vind ik erg fijn! Wellicht heb je hem al eens voorbij zien komen in deze video waarin ik een DIY Facial At Home demonstreer.

behind the scenes september oktober 2016

Al een hele tijd heb ik deze SlingGrip achterop mijn iPhone geplakt zitten en ik krijg er altijd zóveel vragen over. Het is eigenlijk een elastiek dat je door middel van dubbelzijdig tape op je telefoon(hoesje) plakt. Hierdoor kun je je telefoon gemakkelijker vasthouden en laat je hem niet zo gauw vallen. Iets wat me voorheen wel gebeurde en die hartverzakking iedere keer is geen pretje… SlingGrip is de oplossing! Je kunt de SlingGrip op iedere telefoon plakken, of zelfs op een tablet als je dat zou willen. Ikzelf heb een iPhone 6 met een doorzichtig hoesje en daarop de SlingGrip geplakt. Ik zit trouwens stiekem naar de Apple iPhone 7 * te kijken om te kopen want sinds de update naar iOS 10 heeft mijn iPhone 6 een stuk kortere batterijduur. Zo irritant! Zijn er anderen die daar ook last van hebben? Het is in ieder geval een goed excuus om de iPhone 7 op mijn verlanglijstje te zetten :wink:

behind the scenes september oktober 2016

Ik nam een winactie video op voor de verjaardag van Beauty Addicts die er weer aan zit te komen. Hou op 5 november de site en/of mijn YouTube-kanaal in de gaten!

behind the scenes september oktober 2016

Ik kocht nieuwe sneakers. Mijn eerste Adidasjes. Normaal gesproken ga ik altijd voor Nike, maar nu dus niet. Het zijn de Adidas ZX Flux Verve in het zwart met koperen / roségouden details. Ze lopen heerlijk!

behind the scenes september oktober 2016

Ik haalde de herfst in huis! De items om dit herfststukje te maken zijn allemaal van Action en zie je terug in de shoplog die ik laatst online plaatste.

Nu ik deze Behind The Scenes afsluit bedenk ik dat dit alweer de laatste van dit jaar zal zijn! De volgende gaat over de maanden november en december en zal begin januari online komen. Ik heb zó veel zin in de decembermaand! Al die gezellige lichtjes, cadeautjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Ik kijk er nu al naar uit! :yay:

*Deze link is gesponsord.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Behind The Scenes: September & Oktober 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.