Bites We Love

Categoriën Webshops

Dat ik dol ben op lekker eten, hoef ik jullie niet meer te vertellen. Ik probeer er echter wel op te letten dat de verdeling tussen gezond en iets minder gezond zo goed mogelijk in balans is. Dat geldt ook voor de tussendoortjes die ik eet. Meestal kies ik lekker makkelijk voor een stuk fruit (gezond) en soms neem ik een koekje (iets minder gezond). Toen ik een mail in mijn inbox kreeg van Bites We Love was mijn interesse gelijk gewekt. Bites We Love bezorgt wekelijks een box met 4 verrassende bites bij je thuis of op kantoor. Ik mocht een box proberen en vertel je er graag meer over.

bites we love

De Bites We Love box wordt bezorgd waar jij wilt (bij jou thuis of op kantoor) en past gewoon door de brievenbus. Handig, want zo hoef je niet thuis te blijven voor de pakketbezorger.

bites we love

Iedere week krijg je vier zakjes opgestuurd en die zijn iedere week verschillend. Dit gebeurt aan de hand van het profiel dat je hebt aangemaakt. In beginsel kies je voor de Healthy, Sport, Pleasure of Mix box. Kies bijvoorbeeld voor de Healthy box als je liever geen bites met toegevoegde suikers wilt ontvangen, of juist voor de Pleasure box als je graag de chocolade bites ontvangt. Je kunt je selectie na het bestellen nog aanpassen in je persoonlijk profiel. Daarnaast kun je je voorkeuren opgeven. Hou je niet van goji bessen of ben je allergisch voor krenten? Dan kun je dat gewoon aangeven in je profiel.

Na ontvangst van je box, kun je deze reviewen en hierbij aangeven welke bites je graag vaker zou willen ontvangen en welke niet.

bites we love

Aan de details is ook gedacht; zoals deze leuke tekst aan de binnenkant van de box.

bites we love

De bites bestaan uit gezonde, voedzame en natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten noten, zaden, gedroogd fruit en af en toe wat chocolade of karamel. Iedere bite heeft één of meerdere benefits. Zo zijn er bijvoorbeeld bites die zoutloos zijn, minder dan 150 kcal per zakje bevatten of veel eiwitten bevatten. Maar is dat dan wel lekker? Nou en of! Ik heb vier bites geprobeerd en mijn favoriet is #24 Lena’s Breakfast met mokka melk chocoladedruppels, gedroogde sinaasappel cranberry’s en gechocolateerde cornflakes. Yum! Ieder zakje bevat zo’n 30 – 45 gram. Ik vind ze ideaal om mee te nemen in m’n tas voor onderweg of op kantoor. Er zijn meer dan 60 verschillende bites, dus genoeg variatie!

Een abonnement kost €4,95 per week en je kunt het afsluiten voor zo kort of zo lang als je zelf wilt. Je kunt je abonnement ook tussendoor pauzeren (als je op vakantie bent bijvoorbeeld) of je adres wijzigen. Je zit nergens aan vast want je kun je abonnement ook op ieder moment opzeggen.

Hou jij ook van lekkere, gezonde, verantwoorde tussendoortjes die je gemakkelijk mee kunt nemen? Dan is een abonnement op Bites We Love misschien wel iets voor jou?!

Neem een kijkje op biteswelove.nl voor alle info rondom het abonnement en de bites.

Liefs, Laura

2 thoughts on “Bites We Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.