WINACTIE | BEAUTY ADDICTS 7 JAAR!

Categoriën Winacties

Beauty Addicts bestaat vandaag precies 7 jaar! HOERA! Wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt slechts even geleden toen ik net begon aan mijn studie en tegelijkertijd deze blog opstartte. Hoewel ik nu wat minder tijd voor mijn blog heb dan in de eerste 5 jaar en dus automatisch ook wat minder post, blog ik nog steeds met veel plezier en ben ik ook niet van plan om binnenkort te stoppen.

Om jullie te bedanken dat jullie me al zo lang volgen, heb ik ook dit jaar weer een winactie voor jullie. Bekijk het filmpje hierboven om te zien wat je kunt winnen en wat je moet doen om kans te maken.

Lieve lezer, bedankt dat je mijn site bezoekt! Of dit nu de eerste keer is of dat je me al jarenlang volgt, ik wil jullie allemaal bedanken! Zonder jullie was ik waarschijnlijk wél al lang gestopt. Maar iedere reactie, like, tweet, mail of berichtje van jullie maakt me zo blij dat ik daar voorlopig nog niet aan moet denken. Heel veel :heart: !

Liefs, Laura

Deze winactie loopt t/m 5 december 2016

Liefs, Laura

21 thoughts on “WINACTIE | BEAUTY ADDICTS 7 JAAR!

 1. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik volg je nu denk ik een jaar en wist helemaal niet dat je dit al zo lang doet. Een erg leuk en gevarieerd pakket heb het samengesteld.

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! De tijd vliegt, ik was ook van de ene dag op de andere ineens 7 jaar samen met mijn vriend. :-) Ik volg je op yt en doe graag mee voor dit mooie kerstige pakket.

 3. Gefeliciteerd met het 7-jarig bestaan van je blog :D Ik doe mee en zou dit heerlijke pakket gezellig delen met mijn zus Chantal Raaijmakers :D
  Omdat ik dit zo gaaf vind heb ik alles uit de kast getrokken:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd, duimpje en reactie)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 4. Ten eerste van harte gefeliciteerd met dit jubileum, op naar de volgende zeven jaar ;) Wat ontzettend leuk dat je het viert met een winactie, en zeker met zo’n uitgebreid en mooi pakket! Ik doe dan ook heel graag mee!

 5. Gefeliciteerd, alweer 7 jaar! Ik volg je al erg lang met veel plezier, vind het leuk om naar je te kijken juist omdat je zo puur bent zonder allemaal gekkigheid! Ps: ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie :) xxx

 6. Wauw, wat een prachtig pakket heb je voor deze bijzondere datum samengesteld! Ik doe heel graag mee, en hoop daarbij ook dat je nog vele jaren door blijft gaan met bloggen aangezien ik je artikels en video’s altijd heerlijk vind om te bekijken! Ik heb me vanaf nu ook op je kanaal geabonneerd!

 7. Wat een tijd zeg! Super gefeliciteerd. Ik volg je denk ik 2 jaar. Met veel plezier :)
  Natuurlijk doe ik ook graag mee voor dit mooie pakket!
  Nog vele jaren in goede blog gezondheid!

 8. Wat een heerlijk pakket geef je weg, superlief! Ik volgde je nog niet op zo heel veel pagina’s zag ik, daar ga ik eens even snel mee beginnen dan. :-)

  En gefeliciteerd natuurlijk met je blogjubileum, wat een prestatie! Hopelijk blijf je het nog lang leuk vinden.

 9. Van harte gefeliciteerd met je 7e blogjaardag! :blinkhearts: Ik doe heel graag mee aan de winactie (Geweldig pakket, maar het armbandje is echt super awesome!) Ik was al volger op YT.

 10. Wow, 7 jaar is wel een erg grote mijlpaal. Van harte gefeliciteerd, en leuk dat je dat viert met deze mega winactie. Ik doe graag mee, en volg je zeker ook op Bloglovin en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.