LOVE: Milani Luminoso baked blush

Categoriën Favorites, Testjes

Zoek op internet naar Milani Luminoso en je vindt talloze enthousiaste reviews over deze blush. Ik hoorde voor het eerst over deze blush via NikkieTutorials, die er ook helemaal weg van is. Ik móest hem ook hebben en toen ik hem op het I Love Beauty Event bij de stand van Boozyshop zag liggen (alweer een tijdje geleden), nam ik hem mee. En het is waar wat ze zeggen: deze blush is práchtig. Hij past perfect in het rijtje naast andere ‘klassiekers’ zoals NARS Orgasm en Sleek Rose Gold. Ik waarschuw je alvast even: na het lezen van deze review wil jij hem vast ook :wink:

milani luminoso blush

Deze blush is mijn eerste product van Milani en het is gelijk een topper. De verpakking ziet er mooi en luxe uit door de gouden kleur en ik vind het praktisch dat je door de deksel de kleur van de blush kunt zien.

milani luminoso blush

Luminoso is een perzikkleurige blush met gouden shimmers. De structuur vind ik erg prettig werken. Heel zacht en fijn en niet korrelig. De pigmentatie is dik in orde, maar niet té heftig. Je kunt de kleur goed opbouwen en dat vind ik zelf altijd erg prettig. Ik gebruik liever geen blush waarmee ik op moet passen dat ik gelijk te veel aanbreng, ik bouw de kleur liever op.

milani luminoso blush swatch

Zoals ik eerder zei, wordt Luminoso vaak in één adem genoemd met andere klassiekers zoals NARS Orgasm of Sleek Rose Gold. Deze blushes hebben als overeenkomst dat ze allemaal een prachtige goudkleurige glans hebben. Toch is Luminoso anders dan NARS Orgasm en Sleek Rose Gold. Luminoso is meer perzikkleurig terwijl de andere twee meer koraalkleurig zijn. Kort door te bocht: Luminoso is meer oranje en warm en de andere twee zijn meer roze en wat koeler. Alle drie blijven ze prachtig.

milani luminoso blush face

Hier heb ik Luminoso aangebracht.

Je zou naast deze blush nog highlighter aan kunnen brengen op je jukbeenderen, maar persoonlijk vind ik dat niet nodig. Ik vind de glans van deze blush an sich al prachtig.

milani luminoso blush full face

Milani Luminoso is echt een geweldige aanvulling op mijn make-up collectie. Een absolute musthave voor iedereen die van warme blushes met een gouden glans houdt.

Milani Luminoso is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop en The Make Up Spot voor €10,99.

Liefs, Laura

4 thoughts on “LOVE: Milani Luminoso baked blush

  1. Toen ik deze voor het eerst zag snapte ik niet zo goed waarom hij zo populair is. Maar als ik hem zo op je wangen zie snap ik het wel helemaal. Wat is dit een ongelofelijk mooie blush zeg! Ik wil hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.