Kruidvat Spa Secrets

Categoriën Huidverzorging

Zo vlak voor de kerstdagen heb ik nog een mooie budget cadeautip voor jullie. Kennen jullie de Spa Secrets producten van Kruidvat al? Deze spa & welness verwenlijn met luxe uitstraling is ideaal om cadeau te doen! Stel zelf je eigen pakketje samen, pak het mooi in en klaar ben je. Ik vertel je graag wat meer over de Spa Secrets producten.

kruidvat spa secrets

Ik hoor je denken: huh? Zijn deze producten van Kruidvat? Maar dat staat nergens op de verpakking? Dat klopt. Kruidvat heeft er bewust voor gekozen om die naam weg te laten op de verpakking zodat het er nóg luxer uitziet. En zeg nou zelf, de verpakking ziet er top uit toch? De vormgeving doet me een beetje denken aan de Rituals producten en dat is volgens mij ook precies te bedoeling. Deze Spa Secrets producten zijn echter een stuk fijner geprijsd; ze kosten tussen de €2,99 en €4,99.

kruidvat spa secrets Treasures Of Morocco

Er zijn inmiddels 4 verschillende Spa Secrets lijnen verkrijgbaar.

  • Treasures of Morocco (rood): deze lijn is perfect voor de droge huid want hij bevat o.a. verzorgende arganolie en andere oliën zoals rozenolie en amandelolie.
  • Traditions of Japan (groen): deze lijn heeft de geur van bamboe en blauwe lotus. Heerlijk fris en zacht.
  • Miracles of Bali (geel): een lijn met kokoswater en frangipani. Deze geur doet me gelijk denken aan de zomer! Exotisch, bloemig met een vleugje kokos. Heerlijk!
  • Magic of Brazil (roze): dit is de meest zoete geur van deze vier lijnen. Niet mierzoet, maar eerder fruitig zoet.

De verschillende geurlijnen zijn geïnspireerd op de traditionele en authentieke badrituelen uit mystieke bestemmingen van over de hele wereld. Zo is Treasures of Morocco geïnspireerd door het Marokkaanse badritueel en Miracles of Bali op het Balinees badritueel (enzovoorts).

Niet iedere lijn bevat dezelfde producten. Het hangt af van ritueel welke producten opgenomen worden in de betreffende lijn en of het in dat badritueel past.

kruidvat spa secrets Magic Of Brazill

Gelukkig bevat iedere lijn een heerlijke shower foam want daar ben ik gek op! Ook deze van Kruidvat Spa Secrets zorgen voor een heerlijk rijk schuim en zijn goed geparfumeerd. Daarnaast vind ik de sugar body scrub uit de Treasures of Morocco lijn ook een erg fijn product. Deze scrub is wat plakkerig maar daardoor blijft hij wel goed op de huid liggen en spoel je hem niet zomaar (per ongeluk) af.

Ik vind het lastig om uit deze vier lijnen één favoriet te kiezen. Ze zijn allemaal lekker dus ik wissel ze gewoon lekker af  :smile:

Op deze fotos zie je slechts een kleine greep uit het Spa Secrets assortiment dus neem zeker eens een kijkje bij een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt om nog meer producten te ontdekken.

En dan heb ik tot slot nog een vraag aan jullie:
Aan wie zou jij de Spa Secrets producten cadeau willen doen en welke producten of lijn zou je dan kiezen?

Liefs, Laura

2 thoughts on “Kruidvat Spa Secrets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.