Philosophy Time in a bottle

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Philosophy is al jaren één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. Recentelijk heeft dit merk weer een geweldig nieuw product op de markt gebracht: Philosophy Time in a bottle. Een heerlijk anti-aging serum, geschikt voor 30-ers, 40-ers én 50-plussers. Aangezien ik langzaam richting de 30 ga (ik ben bijna 28) en ik enorm benieuwd was naar dit serum, heb ik hem de afgelopen weken getest. En ik ben erg enthousiast! In dit artikel vertel ik je er meer over.

Philosophy Time in a Bottle

Filosofie

De filosofie achter Philosophy Time in a bottle is dat dit serum het beschadigde DNA zou herstellen. Dat klinkt veelbelovend. Laat me je het iets meer uitleggen. DNA zit in alle levende cellen in ons lichaam en bevat informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe we eruit zien. Zo zit er dus ook DNA in onze huid die de structuur en schoonheid van de huid bepaald. DNA is echter fragiel en gevoelig voor interne en externe schadelijke invloeden zoals uv-stralen, milieuvervuiling en oxidatieve stress. Onder normale omstandigheden kan het DNA zichzelf herstellen maar door het ouder worden, wordt ons herstelmechanisme zwakker en minder efficiënt. Tel daarbij de constante aanval van schadelijke invloeden op en dat maakt dat het DNA toch beschadigd kan raken. In de huid zie je dat terug in de vorming van fijne lijntjes en rimpels en een verlies aan volume en stevigheid.

Philosophy Time in a Bottle

Ingrediënten

Dit serum bevat een combinatie van 4 complementerende enzymen (photolyase, endonuclease, glycosylase, alkyl transferase om precies te zijn) dat het natuurlijk herstelproces van de huid stimuleert. Daarnaast bevat het één van de nieuwste en meest krachtige vormen van vitamine C (ethylascorbinezuur) dat de cellen een belangrijke bescherming biedt tegen vrije radicalen.

Om de vitamine C zo stabiel mogelijk te houden, wordt dit in een apart flesje erbij geleverd. De hele inhoud van dit kleine flesje giet je zelf voor het eerste gebruik bij het serum. Doe vervolgens het pompje erop en schud de flacon voor zo’n 20 seconden. Door het transparante strookje op de flacon kun je zien hoe het serum lichtroze kleurt. Dit betekent dat het klaar is om aangebracht te worden op de huid.

Philosophy Time in a Bottle pomp

Ik vind het een pompflacon zelf altijd het fijnst werken, dus ik ben blij met deze verpakking. Het is niet alleen handig om te doseren maar ook hygiënisch.

Philosophy Time in a Bottle serum

Zoals je ziet is het serum lichtroze gekleurd, nu is het klaar voor gebruik.

Philosophy Time in a Bottle

Mijn mening

Hoewel mijn huid nog niet heel veel tekenen van huidveroudering laat zien, betekent dat niet dat er op dit moment geen huidveroudering plaatsvindt. Die tekenen komen pas later, maar daarom is het extra belangrijk om huidveroudering nu al aan te pakken.

Ik vind dit serum onwijs fijn in gebruik. Het voelt fijn aan op de huid, trekt snel in (ik hoef niet te wachten voordat ik mijn verzorging aan kan brengen) en geeft mijn huid een gigantische hydratatie boost. Door die hydratatie boost voelt mijn huid gelijk gladder, egaler en ‘voller’ aan.

Overigens was ik samen met mijn moeder bij de presentatie van dit serum. Zij kreeg na afloop, net als ik, ook een flacon mee naar huis om te proberen. Superlief natuurlijk! Ze is hem gelijk gaan gebruiken en net zo enthousiast als ik! Daaruit blijkt voor mij dat dit serum echt voor alle leeftijden is  :smile:

Het Philosophy Time in a bottle age-defying serum is vanaf nu exclusief te koop bij ICI Paris XL voor de adviesverkoopprijs van € 73,28 (40 ml + 2,8 ml).

Liefs, Laura

3 thoughts on “Philosophy Time in a bottle

  1. Heel fijn dat je moeder dit ook kreeg. Merkt zij verandering(en)? Zou je dit opnieuw aankopen als het op is? Je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt en denk dit product in de toekomst ook aan te schaffen. Zeer interessant vind ik!

    1. Mijn moeder merkte zeker ook veranderingen! Haar huid voelde ‘voller’ aan. Als het serum op is, wil ze het zeker opnieuw gaan kopen maar ze wacht dan wel even op een actie ;) Gelukkig zijn die er regelmatig! Als ik niet zo veel andere serums hier had liggen die ik ook nog wil testen, dan had ik hem ook zeker opnieuw gekocht :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.