Welkom op LiefsLaura.nl!

Categoriën Overig, Site

Eindelijk komt vandaag het artikel online dat ik eigenlijk al jaren geleden wilde publiceren. BeautyAddicts.nl wordt LiefsLaura.nl! Ik kan me voorstellen dat dat voor sommige van jullie uit het niets komt en wellicht ook even wennen is. Laat me je daarom vertellen waar deze keuze vandaan komt.

Waarom een nieuwe naam?

Als ik het me goed herinner, begon het idee zo’n anderhalf jaar geleden. Mijn blog bestond toen bijna 6 jaar en ik wist dat ik iets anders wilde. Ik wilde zeker blijven bloggen, maar ik wilde een andere richting in met mijn blog. Toen ik begon met bloggen heb ik de keuze gemaakt om me te focussen op beauty omdat dat onderwerp me zo interesseerde, en dat is nog steeds zo, maar al gauw kreeg ik de behoefte om over meer onderwerpen te schrijven dan alleen make-up en huidverzorging. Dat deed ik ook af en toe, maar niet te vaak. Mijn blog had immers het stempel ‘beautyblog’ gekregen en dus moest beauty het hoofdonderwerp blijven. Steeds wanneer ik een blog schreef die niet over beauty ging, voelde ik me bijna ‘schuldig’ om dit te publiceren. Ook al kreeg ik er iedere keer weer enorm enthousiaste reacties op. Ik worstelde een beetje met mijn drang om alles met jullie te delen wat ik leuk vind aan de ene kant, en aan de andere kant het hokje ‘beautyblog’ waar ik, mede door de naam, mijn blog in geplaatst had.

Rond diezelfde tijd begon de ‘trend’ in beautyblogland om van beautyblog naar een persoonlijke blog te gaan. Ik ben daar destijds niet gelijk in meegegaan en dat kwam voornamelijk doordat ik me liet tegenhouden door meningen van anderen. Ik besprak mijn plannen met een aantal mensen. De meesten reageerden enthousiast maar er waren er ook een aantal die het afraadden, om wat voor reden dan ook. En zoals dat wel vaker gaat bij negatieve reacties, bleven die in m’n hoofd zitten, ook al waren er nog zo veel positieve reacties. Hadden ze gelijk? Moet ik het gewoon houden zoals het is? Het is toch eigenlijk ook prima zoals het nu is? En zo verdween het idee van een nieuwe koers naar de achtergrond, maar het is nooit helemaal weg geweest.

Tot een paar weken geleden. Ik stelde mezelf de vraag: Waarom laat ik me zo tegenhouden door die paar reacties? Waarom luister ik niet gewoon naar m’n gevoel? Mijn gevoel heeft me immers ook gebracht waar ik nu sta met mijn blog. Het heeft ervoor gezorgd dat ik van die hobby zelfs mijn eigen onderneming heb kunnen maken. En dus besloot ik: ik ga het gewoon doen.

Sommigen zullen me een ‘na-aper’ noemen, omdat ik de zoveelste blogger ben die deze stap zet. Ikzelf weet dat dit idee al jaren door mijn hoofd spookte, maar dat ik nooit eerder die knoop heb durven doorhakken. Ik ben al die bloggers die mij voor gegaan zijn en ook deze keuze hebben gemaakt enorm dankbaar. Mede door hen heb ik ook deze keuze durven maken.

Wat kunnen jullie verwachten?

Goed, dat was een enorm lange uitleg over waar deze keuze vandaan komt. Gelukkig ben je nog niet afgehaakt met lezen :wink: . Maar wat houdt die nieuwe blognaam en design dan precies in? Allereerst hoop ik dat je het nieuwe design net zo tof vind als ik. Ik ben er in ieder geval enorm blij mee! Alle credits hiervoor gaan naar mijn lieve vriend Rob die hier weer enorm zijn best voor heeft gedaan. Mocht je gekke dingen zien, laat het me dan vooral weten. Dan kijken we ernaar.

Qua inhoud zal mijn blog niet zo heel veel veranderen. Ik zal nog steeds schrijven over beauty (ik ben en blijf nu eenmaal een beauty addict) maar daarnaast zullen er ook blogposts online komen over andere dingen die me bezig houden zoals reizen, food, interieur, fashion en nog veel meer. Maar dan zonder dat ik daar een schuldgevoel aan overhoud :wink: . Kom gewoon regelmatig eens een kijkje nemen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan via Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en/of Bloglovin’ (let op: op de social media kanalen hebben ook een naamverandering ondergaan ). Zo mis je geen enkele update .

Bedankt en hopelijk tot ziens op LiefsLaura.nl!

Liefs, Laura

7 thoughts on “Welkom op LiefsLaura.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.