Calvin Klein – ck all

Categoriën Parfum

Meer dan 20 jaar geleden kwam de -inmiddels alom bekende- Calvin Klein geur ck one op de markt. Nog steeds is deze geur onwijs populair. Het succes is mede te danken aan het feit dat dit een unisex geur is. Een geur die dus zowel geschikt is voor mannen als vrouwen. Maar dat ck one nog steeds zo populair is, wil niet zeggen dat ze stil zitten bij Calvin Klein. Er is nu namelijk een nieuwe unisex geur: ck all.

ck all

ck all: Een geur voor iedereen

Na de komst van ck one is er inmiddels een nieuwe generatie ontstaan. Eentje die de grenzen overschrijdt, niet in een hokje geplaatst wil worden en continu in beweging is. Speciaal voor hen is ck all ontwikkeld.

Ck all is, zoals de naam al doet vermoeden, bedoelt voor iedereen. Dat zie je mooi terug in het ontwerp van de flacon. Hij heeft dezelfde op een zakfles lijkende vorm als ck one, maar dan in een witte kleur. Fris en modern, maar zonder stempel. Toegankelijk voor iedereen.

CK All

Geurnoten

De geur is gecreëerd door hetzelfde parfumeursduo dat ook de ck one geur ontwikkelde: Alberto Morillas en Harry Fremont. Zij hielden vast aan de oorspronkelijke citrusachtige groene thee signatuur, maar maakten hem net iets veelzijdiger en houtachtiger. De geur lijkt zeker op ck one, maar is toch anders. Dat kun je goed zien als je naar de geurnoten kijkt. Een aantal komen overeen met de geurnoten in ck one, maar er zijn ook een hoop verschillen. Al moet ik ook bekennen dat ik niet weet wat alle geurnoten precies zijn. Paradisone? Coronal? Ik heb geen idee  :wink:

top: bergamot, mandarijn en grapefruitbloesem
hart: paradisone, coronal, lilyflore en rabarber
basis: amber, muskus en vetiver

Ik vind ck all een heerlijk frisse geur, maar persoonlijk past hij niet bij mij. Datzelfde geldt overigens voor ck one, dus heel gek is dat niet. Ck one heb ik ooit eens cadeau gedaan aan mijn vriend, en die vind ook deze geur dan ook erg lekker. Ben je fan van ck one? Dan weet ik vrij zeker dat je ck all ook wel zal kunnen waarderen. Hou je van frisse, warme, houtachtige geuren en pak je af en toe stiekem de geur van je partner? Ga dan zeker ck all eens ruiken in de parfumerie.

Prijzen:
eau de toilette spray 100 ml € 49,45
eau de toilette spray 50 ml € 36,12

ck all is vanaf half februari 2017 verkrijgbaar bij de bekende parfumerieën en De Bijenkorf.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Calvin Klein – ck all

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.