Hotspot: The Tosti Club

Categoriën Food, Lifestyle
The Tosti Club Taco Tosti

Doordat een afspraak onverwacht niet doorging, belandde ik onlangs bij The Tosti Club in Breda om een hapje te eten. Deze zaak stond al een tijdje op mijn lijstje om eens te gaan lunchen en wat ben ik blij dat ik hem ontdekt heb!

The Tosti Club Menu

Bij The Tosti Club kun je – zoals de naam al doet vermoeden – terecht voor de lekkerste tosti’s. En dan niet van die kleffe tosti’s die je gewend bent uit de sportkantine, maar écht lekkere tosti’s in allerlei varianten. Als je de film Chef hebt gezien dan weet je wat ik bedoel. Je kunt er overigens ook terecht voor een ontbijtje, zoals toast met jam en een gekookt eitje, American pancakes of een romige beker yoghurt. Alle producten, ook de ontbijtproducten, kun je de hele dag door bestellen.

The Tosti Club Customize Tosti

Bij The Tosti Club kun je, naast de vooraf samengestelde tosti’s, ook je eigen tosti samenstellen. Kies je favoriete brood en ingrediënten en maak zo jouw ultieme combinatie. Heb je extra honger? Dan kun je van je tosti ook een triple variant maken voor € 1,50 extra.

The Tosti Club

Bij The Tosti Club werken ze met biologische en regionale producten. Zo zijn de sneetjes brood maar liefst 18 mm dik en gesneden van vers afgebakken abdij-desembrood dat speciaal gemaakt wordt door bakkerij Vromans. In het filiaal van The Tosti Club aan de Vlaszak zit die bakkerij ernaast.

The Tosti Club

Ik koos voor één van de original tosti’s: de S.A. Taco Tosti belegd met jonge kaas, tacosalsa, gekruid gehakt en chimichurri op bruin desembrood. Verrukkelijk was ‘ie. Een beetje te vergelijken met een vlamtosti maar dan vele malen lekkerder en smaakvoller. De verse jus die ik erbij bestelde was erg welkom om af en toe mijn mond the blussen want deze tosti is best een beetje pittig. Niet té, precies goed eigenlijk. Aan een gewone portie (dus niet de triple variant) had ik meer dan genoeg.

The Tosti Club is een absolute aanrader als je zin hebt in een lekkere tosti. En zeg nou zelf; een tosti gaat er altijd wel in, toch?

In Breda zitten twee filialen van The Tosti Club:

  • The Tosti Club, Van Coothplein 3, 4811 NC Breda
  • The Tosti Club, Vlaszak 2 a4, 4811 GR Breda
Liefs, Laura

2 thoughts on “Hotspot: The Tosti Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.