Happy New Hair | Tiger Eye Hair

Categoriën Haar, Overig

Een tijdje geleden las ik over tiger eye hair. Deze haarkleur zou dé trend worden van de lente/zomer van 2017. Ik was opslag verliefd. Dit móest ik ook hebben. Nu het voorjaar is aangebroken, werd het dan ook de hoogste tijd om naar de kapper te gaan voor tiger eye hair!

Tiger Eye Hair

De haartrend is gebaseerd op – je raadt het al – het tijgeroog. Of dit nou een echt tijgeroog is of de edelsteen, dat doet er niet echt toe. Het gaat erom dat je karamelkleurige highlights aanbrengt in het haar op een chocoladebruine basis. De kleuren van een tijger(oog) dus.

Tiger Eye Hair

Ik heb het geluk dat ik van nature al een chocoladebruine haarkeur heb, dus bij mij hoefde er alleen maar highlights aangebracht te worden.

Tiger Eye Hair

Die highlights worden aangebracht met de balayage techniek. Een trend waar je zo’n 2 jaar geleden ook niet omheen kon. Ik was er toen ook helemaal fan van en heb dat toen ook twee keer laten doen (die blogposts vind je hier en hier). De kleuren lopen over van donkerbruin naar brons en karamelkleurig in de punten.

Tiger Eye Hair

Door de balayage techniek en het kleurverloop krijg je een heel natuurlijk effect.

Tiger Eye Hair

Wat ik zo fijn vind aan deze haartrend is dat je het heel gemakkelijk kunt laten uitgroeien zonder dat het er gek uitziet. Je hoeft dus niet iedere 6 weken naar de kapper om je kleur bij te laten werken. Ideaal als je het mij vraagt.

Tiger Eye Hair

Tiger eye hair verschilt in mijn optiek niet zo heel veel van de balayage trend. Toch zul je heel wat mensen er de komende tijd over horen. Ook celebrities als Jennifer Lopez en Jessica Alba zijn al gespot met tiger eye hair.

Ik ben erg blij met het resultaat in mijn haar! Ik wilde niet te blond gaan, omdat dat gewoon niet staat bij mij. Het resultaat is een prachtig natuurlijk kleurverloop van chocoladebruin naar brons/koper en karamelkleurig in de punten. Door de zon zal het naar verloop van tijd nog iets meer oplichten. In ben in ieder geval klaar voor het voorjaar. Laat die zon maar komen!

Mocht je benieuwd zijn naar welke kapper mijn haar gekleurd heeft: ik heb dit laten doen bij Sam’s Hairstyle in Breda. Een superaardige kapster met een salon aan huis :cute:

Liefs, Laura

3 thoughts on “Happy New Hair | Tiger Eye Hair

  1. Supermooi! Ik heb nog nooit m’n haar laten verven of zoiets moois, subtiels zoals dit laten doen, maar het lijkt me wel leuk om dat toch eens te proberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.