Laura’s Life #1

Categoriën Personal

Bij een nieuwe blognaam hoort ook een nieuwe naam voor de ‘rubriek’ met persoonlijke kiekjes van achter de schermen, die ik eens in de zoveel tijd plaats. Welkom bij Laura’s Life :cute: . Met in deze eerste editie al gelijk groot nieuws: wij hebben een nieuw huis gekocht!

Laat ik dan maar gelijk met dan grote nieuws beginnen: op vrijdag 13 januari tekenden wij voor onze nieuwe woning in Oosterhout! Jep, op vrijdag de 13e… #livingontheedge :wink: We wonen nu in een koophuis in Breda maar zijn toe aan iets groters. Een woning die aan al onze wensen voldeed vonden we helaas niet in Breda, maar dus wel in Oosterhout (niet ver van Breda). Het is een twee-onder-een-kapwoning, gelegen aan een kreekje. Het duurt nog best lang voordat we er wonen – de bouw is zelfs nog niet eens begonnen – maar de eerste stap is gemaakt!

Om de koop te vieren, bestelden we sushi  :heart:

Laura's Life

Op 5 januari waren wij al weer 12 jaar samen  :2inlove:

Rob zeurt al jaren om een nieuwe TV, terwijl de oude echt nog prima was. Maar goed, toen was daar de BTW-actie van de Mediamarkt en hebben we toch maar een nieuwe TV gekocht. Hij is 65 inch, wat echt HUGE is voor de ruimte waar hij nu in staat, maar in ons nieuwe huis komt hij wel mooi tot zijn recht. Bonuspunten voor degene die raad welke serie wij hier keken :wink:

Ik ging een weekendje weg met mijn moeder naar Amsterdam. We verbleven in hotel Van der Valk Oostzaan (#nospon) en hadden een prachtige kamer met bubbelbad. ‘s Avonds aten we ook in het hotel zelf en bestelden allebei een caesar salade die echt TOP was!

Natuurlijk moest ik gebruik maken van dat heerlijke bubbelbad op de kamer. Ik gooide er een bubble bar van LUSH in en dat zorgde echt voor gigantisch veel schuim! Zo veel zelfs, dat ik de bubbels uit moest zetten omdat het anders zou overstromen…  :tongue:

De volgende dag gingen mijn moeder en ik samen naar een event van Philosophy waar de nieuwe Time in a bottle gelanceerd werd. We kregen allebei een flacon mee en de review daarvan kun je hier lezen.

Een paar dagen daarna ging ik wéér uit eten. Dit keer samen met collega’s met ‘t Zusje in Tilburg. Erg lekker en gezellig!

Toen was het dan eindelijk zo ver: de lancering van mijn nieuwe blognaam Liefs Laura. Deze teaser plaatste ik op Instagram en Facebook.

Rob en ik deden niets aan Valentijnsdag maar ik kreeg tóch valentijnspost! Niet van Rob maar van EOS :tongue: Heel leuk!

Toen was het tijd voor carnaval! Boozecampclub Gym & Tonic was present! Deze outfit is makkelijk, snel en comfortabel. Top!

De andere dag toverde ik me om tot Belle van Beauty and the Beast. Ik plaatste daar ook al deze blogpost over online.

Dan denk je lekker te ontbijten met cruesli, vind je opeens iets van een houtsplinter ertussen?! Geen idee hoe die daarin beland is…

Eind februari was het tijd om een begin te maken met het ontwerpen van onze keuken en badkamer voor in het nieuwe huis. Ik hou het nog eventjes geheim, maar deze foto geeft al een kleine sneak peek van een deel van de badkamer  :yay:

Zouden jullie meer (interieur) artikelen over willen zien over ons nieuwe huis? Laat het me weten!

Liefs, Laura

2 thoughts on “Laura’s Life #1

  1. Jeetje, dat is best slordig zo’n houtsplinter! Maar wel van harte gefeliciteerd, met jullie huis, én met jullie jubileum! Nog vele jaren en vele mooie momenten samen. Die sushi is dan dik verdiend, maar eigenlijk kan dat altijd wel ;)

  2. Wat leuk, in Oosterhout! Woon ik ook ;-) Ondanks dat ik ook veel in Breda te vinden ben is het echt heel leuk wonen hier. Je hebt eigenlijk gewoon alles wat je nodig hebt hier! Gefeliciteerd met jullie woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.