L’Oréal Volume Million Lashes So Couture

Categoriën Testjes
L'oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

Ik heb nog een hele bak vol met mascara’s liggen die ik uit kan testen. De L’Oréal Volume Million Lashes So Couture mascara viel op tussen alle anderen en zo begon de test. Ik dacht dat ik een mascara uitgekozen had die vrij recent uitgebracht was, maar niets bleek minder waar. Deze So Couture variant van de Volume Million Lashes mascara’s werd al in april 2014 (!) gelanceerd. Gelukkig is hij nog wel te koop en kan ik deze review dus gewoon online plaatsen :wink:

L'oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara borstel

Het borsteltje

L’Oréal heeft meerdere varianten van de Volume Million Lashes mascara’s. De So Couture variant kenmerkt zich door het borsteltje, dat met uiterste precisie gemaakt is. Zoals een couturier dat bij een haute couture jurk zou doen. Vandaar de naam So Couture. Het borsteltje telt maar liefst 408 borstelhaartjes, of eigenlijk siliconen pinnetjes, die extra zacht en smal zijn. Zo kunnen ze flexibel door de wimperhaartjes bewegen en elke wimper van een laagje mascara voorzien.

L'oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara voor en na

Voor en na

Op deze foto’s zie je links mijn wimpers zonder mascara en rechts met één laagje van de L’Oréal Volume Million Lashes So Couture mascara. De mascara scheidt mijn wimpers goed en geeft een flinke verlenging aan mijn wimpers. Het borsteltje werkt erg prettig en heel precies. Ik kan gemakkelijk lastige plekjes bereiken, zoals de wimpers in de binnenste ooghoeken, zonder te knoeien. Daarnaast vind ik het effect heel natuurlijk. Geen klontjes of aan elkaar gekleefde wimpers, maar een mooi en natuurlijk resultaat. Een echte volumemascara zou ik het niet willen noemen, maar het resultaat mag er zeker wezen!

L'oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara Full Face

Gedurende de dag blijft de mascara ook prima zitten. Geen panda-ogen aan het eind van de dag dus en mijn wimpers zijn nog steeds mooi gekruld.

Conclusie

Ben je op zoek naar een mascara die je wimpers goed scheidt en verlengd en een natuurlijk resultaat geeft? Dan is dit een absolute aanrader!

De L’Oréal Volume Million Lashes So Couture mascara is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen voor de adviesprijs van € 17,49. Hou zeker de acties rondom L’Oréal in de gaten want die zijn er regelmatig!

Liefs, Laura

3 thoughts on “L’Oréal Volume Million Lashes So Couture

  1. Mooi effect, maar de grootste plus vind ik wel dat hij gedurende de dag niet uitloopt aangezien ik daar altijd snel last van heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.