Laura’s Life #2

Categoriën Personal

Eind maart was ik jarig en dat maakt deze maand voor mij altijd een echte feestmaand. Hoewel ik mijn verjaardag eerst niet wilde vieren, wilden een aantal mensen toch graag even langskomen en achteraf ben ik blij dat ik het toch gevierd heb. Het vergt wel wat voorbereiding maar dat vind ik eigenlijk alleen maar leuk om te doen. Uiteindelijk heb ik 2 zeer geslaagde feestjes gevierd (één voor vrienden en één voor familie). Kijk je mee naar mijn afgelopen maand?

We hadden weer een afspraak voor het ontwerpen van onze keuken in ons nieuwbouwhuis. Hoewel de bouw nog niet eens begonnen is, moeten we hier al wel over nadenken i.v.m. het leidingwerk dat gelegd moet worden. Ik vind het alleen maar leuk die voorpret! Hierboven zie je een printje van hoe de keuken er ongeveer uit zal komen te zien  :blinkhearts:

The Tosti Club Taco Tosti

Doordat een afspraak onverwachts niet doorging, belandde ik voor een vroege lunch bij The Tosti Club in Breda. Een zaak die al een hele tijd op mijn lijstje stond om eens een hapje te gaan eten en nu zat ik er opeens onverwachts. Ik had mijn camera toch bij me, en maakte er dit hotspot artikel over.

Natuurlijk ging ik op 15 maart ook even stemmen!

De dag daarna, op 16 maart, stond Lisa Loïs in de Mezz in Breda. Ze zong allemaal liedjes van Adèle en toen we daar lucht van kregen, hebben we gelijk kaartjes gekocht. Ik ging met hetzelfde clubje als waar ik een half jaar geleden naar Adèle in de Ziggodome ben geweest, een soort reünie! Lisa zong ongelooflijk goed en wat zag ze er goed uit! Herken je haar nog van X-factor 2009?

Spring is in the (h)air! Ik bracht een bezoekje aan de kapper voor tiger eye hair. Wat dat is, lees je hier.

Sushi time!

Ik kwam erachter dat er een dikke schroef in mijn autoband zat!  :shocked: Gelukkig heeft mijn oom een eigen autobandenbedrijf en kon ik bij hem gelijk terecht om het te laten repareren. Een nieuwe band was niet nodig. Heel fijn, want er zaten net nieuwe banden op.

Op 30 maart werd ik 28!  :yay: Het was die dag prachtig weer, dus ik heb een paar uurtjes verlof opgenomen om heerlijk in de tuin van het zonnetje te kunnen genieten!

Ik maakte o.a. deze overheerlijke stroopwafelcake die onwijs in de smaak viel!

Diezelfde avond gingen Rob en ik naar de film Beauty and the Beast :2inlove: De film is prachtig en Emma Watson is echt de perfecte Belle! Wel vond ik dat er érg veel liedjes in zaten waardoor het meer een muscialfilm werd en dat had ik niet verwacht. Maar de échte Disneyfans zullen daar niet mee zitten denk ik :wink:

Zoals ieder jaar, kreeg ik ook dit jaar weer een mooie bos bloemen voor mijn verjaardag van Rob z’n werk. Zo attent!  :smile:

Hoe was jouw afgelopen maand?

Liefs, Laura

3 thoughts on “Laura’s Life #2

  1. Leuke tijd! Je nieuwe haar staat je echt prachtig, maar alles staat jou denk ik! Ik wil naar aanleiding van jouw artikel zo graag een keer naar de Tosti Club, yum! En wat zag je er mooi uit tijdens de première, wauw!

  2. Dag Laura,
    Wat heb jij een leuke verjaardag gehad 😉 2 dagen feest, amai en zo mooie bloemen 🎈🎉🥂🍾🎂🍽
    Heel goed van je om na te denken wat waar moet voorzien worden.
    Het is in ieder geval een schitterende keuken 👌 Wanneer gaat de nieuwbouw van start? Wat een mooie vooruitzichten voor de toekomst! Alvast veel geluk met de nieuwbouw ☘ N.B. Jouw kapsel is zoals altijd zo mooi! Krullen van jezelf of zelf gekruld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.