Ja, je leest het goed: ik ben verloofd! Of eigenlijk moet ik natuurlijk zeggen: wíj zijn verloofd! En zo’n grote verrassing als dat voor jullie is, zo’n grote verrassing was het voor mij ook…

Droombruiloft

Dat ik graag wil trouwen, was voor niemand een geheim. Net zoals vele anderen droomde ik ook al van kleins af aan van een droombruiloft met een prachtige jurk en de liefde van mijn leven naast me. Nu gaat het dan echt gebeuren. Eerlijk gezegd had ik er niet meer op gerekend. Rob vond een huwelijk niet echt nodig. Hij staat niet graag in de belangstelling en op zo’n dag zijn natuurlijk alle ogen op het bruidspaar gericht. Maar hij wist ook hoe graag ik dit wilde en uiteindelijk heeft hij me dat toch gevraagd.

Het Aanzoek

Op 15 april werd Rob 30. Hij houdt wel van een feestje maar het organiseren daarvan vindt ‘ie minder leuk. Daarom organiseerde ik voor hem een surprise party, gewoon op de dag zelf, 15 april. De dag daarvoor, op 14 april, zouden we samen uit eten gaan voor z’n verjaardag. We hadden gereserveerd bij Con Fuego in Breda. Een echte aanrader overigens, ik heb daar de lekkerste ossenhaas ooit gegeten (!) dus de avond was sowieso al geslaagd. Bij thuiskomst vroeg hij of ik nog een serietje wilde kijken. Dat vond ik wel een goed idee. Ik koos voor How To Get Away With Murder. Super romantisch (not) maar wel een heel goede serie!

Ongeveer halverwege de aflevering kwam er opeens een testbeeld en “We interrupt this program for a special announcement”. Wat is dit nou weer?, dacht ik. Ik dacht dat er een fout in de serie zat of dat er iets mis was met de tv. Rob reageerde een beetje zenuwachtig. En BOEM daar kwam Rob opeens in beeld. Toen was ik helemaal flabbergasted. Ik had nog niet echt door wat er nou gebeurde maar ik dacht: óf dit is een grap, óf gaat er nu iets gebeuren. Het bleek dat laatste te zijn. In het filmpje vertelde hij dat we nu al bijna 12,5 jaar samen zijn en dat hij me iets wilde vragen wat ‘ie eigenlijk al veel eerder had moeten doen…

En toen nam Rob het in het echt over en stelde hij die ene vraag… Natuurlijk zei ik -al huilend- volmondig JA  :2inlove:

verloofd ring

Hij had een prachtige ring uitgekozen van witgoud met een echte diamant. Wow, ik heb nog nooit een ring met een diamant gehad! Ik vind hem supermooi en kan niet stoppen met ernaar te kijken  :inlove:

De dag erna hebben we het gelijk verteld aan alle familie en vrienden die op de surprise party aanwezig waren. Iedereen was superblij voor ons  :heart:

14 april 2017.
Goede Vrijdag.
En of het een goede vrijdag was.
En ik maar denken dat ik een verrassing voor hém had de volgende dag…

Liefs, Laura

10 thoughts on “VERLOOFD!

 1. Dat is pas echt nog eens goed nieuws!
  Wauw Laura, dat was nogal eens een aanzoek, amai 😯
  Super origineel en wat goed van hem bedacht!
  En je ring is inderdaad heel mooi!
  Geloof ik graag dat je niet kan stoppen ernaar te kijken 😍
  Gefeliciteerd beiden met jullie verloving en geniet er met volle teugen van 💑
  Je verdient het! 😘

 2. Wat heerlijk geschreven, maar wauw, gefeliciteerd zeg! Ik wens jullie allebei het allerbeste en het allermooiste toe, en ik kan natuurlijk niet wachten om alle voorbereidingen te zien die plaatsvinden ♥

  1. Dank je wel lieve Britt! Ik zal zeker zo nu en dan eens een update plaatsen over de voorbereidingen dus dat komt helemaal goed! :wink:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: