Jil Sander Sun Pop Arty Pink

Categoriën Parfum
Jil Sander Sun Pop Arty Pink

Voor de zomer van 2017 komt Jil Sander met maar liefst 3 limited editions van de iconische SUN geur, onder de naam SUN POP. De Jil Sander SUN POP collectie bevat de geuren Arty Pink, Coral Pop en Green Fusion. Ik heb de geur Arty Pink toegestuurd gekregen en vertel je er graag wat meer over.

Jil Sander Sun Pop

Zoals gezegd bestaat de SUN POP collectie uit drie geuren. De flacons van de drie eau de toilettes hebben ieder hun eigen opvallende kleur. Zo zit de geur Arty Pink in een fluoriserend roze flacon, Coral Pop in een koraalrode en Green Fusion in een leuke mintgroene flacon. Lekker zomers!

Jil Sander Sun Pop Arty Pink

De geur Arty Pink wordt beschreven als een weelderige oosterse bloemengeur die opent met sappige noten van limoen en rode bessen. Het hart van het parfum bevat noten van tiarébloesem en jasmijn. De basis bestaat uit vanille.

Hoewel ik niet zo’n fan ben van het originele SUN parfum van Jil Sander, kan ik SUN POP Arty Pink wel waarderen. Wie mij al langer volgt, weet misschien nog wel dat ik gek ben op geuren met vanille dus dat is bij deze geur al een schot in de roos. Hij is minder zwaar dan de originele SUN. Dat vind ik persoonlijk prettiger en maakt hem in  mijn ogen ook meer geschikt voor de zomer. Ik vind de geur lekker, maar het is voor mij geen topper. Ik heb geuren in mijn collectie die ik eerder zou pakken. Wat ik wel een groot pluspunt vind van de SUN geuren is dat je ze zonder problemen in de zon kunt dragen, in tegenstelling tot andere parfums. Én ze zijn vriendelijk geprijsd.

Lijkt Arty Pink je niks? Dan is misschien het bloemige, vrouwelijke Coral Pop wel iets voor je. Met een blend van mandarijn en noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber. Of wordt het Green Fusion? Een verslavende houtige bloemengeur met topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel, een hart van jasmijn en zout water en een lang aanhoudende basis van musk en eigentijdse houtnoten. Keus genoeg!

De Jil Sander SUN POP geuren hebben een fijn prijsje van 35 euro voor een flacon van 100 ml. Ze zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Liefs, Laura

4 thoughts on “Jil Sander Sun Pop Arty Pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.