Laura’s Life #3

Categoriën Personal
Laura's Life rozen

Ik zou niet weten waar ik deze blogpost mee moet beginnen. De afgelopen weken hebben zich een hoop leuke gebeurtenissen voorgedaan die ik allemaal met jullie wil delen. Zoals je wellicht al vernomen had, ben ik sinds een maand verloofd, ben ik tante geworden van een neefje en in diezelfde periode organiseerde ik een surprise party ter ere van Rob’s 30e verjaardag. Driedubbel feest dus! Kijk je mee naar de foto’s?

Mijn paspoort verliep bijna, dus ik moest een nieuwe aanvragen. Daar hoort ook een nieuwe pasfoto bij. Hij is een stuk beter dan de vorige maar ja, het blijft en pasfoto hè…

geboorte tompouce

Op 11 april werd neefje Nico geboren. Het is de eerste in vele opzichten. Het is het eerste kindje van mijn schoonbroer en zijn vrouw, het eerste kleinkind voor mijn schoonouders en het eerste neefje voor Rob en mij. Superleuk! Speciaal voor deze mooie gebeurtenis maakte ik deze geboorte tompoucen.

Een paar dagen later, op 14 april, vroeg Rob mij – geheel onverwacht – ten huwelijk. Het hele verhaal rondom het aanzoek kun je lezen in deze blogpost die ik erover schreef. Ik ben nog steeds helemaal in de wolken! :blinkhearts:

De dag daarna, op 15 april, werd Rob 30. Ik had een surprise party voor hem georganiseerd. Het was super gezellig en we hebben gelijk aan alle gasten onze verloving bekend kunnen maken :2inlove:

In plaats van taart maakte ik deze cakejes.

Alsof we nog niet genoeg te vieren hadden, was het dat weekend ook nog Pasen. En dus begonnen we die zondag met een lekker paasontbijtje.

Op Tweede Paasdag gingen we naar The Lion King. Van Rob had ik kaartjes gekregen voor die musical voor mijn verjaardag eind maart. Ik vond hem erg leuk en vooral mooi gemaakt! Wel jammer dat sommige liedjes niet de originele tekst hadden, zelfs niet de originele Nederlandse tekst…

Ter ere van onze verloving kregen we van mijn schoonouders deze prachtige bos rode rozen :heart:

Ik was nieuwsgierig naar de nieuwe (tijdelijke) Chicken Big Mac. Ik vond ‘m oké maar niet voor herhaling vatbaar. Het is het gewoon net niet. Niet zo lekker als een Big Mac en ook niet zo lekker als een McChicken. Voor sommigen is het misschien the best of both worlds maar voor mij helaas niet…

Van Andrélon kreeg ik dit leuke perspakket toegestuurd om de nieuwe droogshampoo’s onder de aandacht te brengen. Zo leuk en origineel!

Hoe gaat het met jullie?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Laura’s Life #3

  1. Wat een leuke tijd! Die mini-tompoucen zijn zo leuk, perfect voor de gelegenheid! Ik vind je nieuwe pasfoto’s trouwens best leuk geworden, je staat er zoals altijd heel mooi op!En wat een prachtige bos rozen, zoiets is altijd goed en mooi voor in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.