Lancaster Express Cleanser

Categoriën Huidverzorging, Testjes
Lancaster Express Cleanser

Deze Lancaster Express Cleanser kocht ik op aanraden van mijn moeder en tante. Beide zijn fan en hij was destijds in de aanbieding dus mijn interesse was gewekt. Benieuwd wat ik ervan vindt? Lees dan verder.


Lancaster Express Cleanser

De laatste tijd zijn micellaire reinigers heel erg populair. Niet gek ook, want hoe handig is het om met één product je hele gezicht te kunnen reinigen? Deze Lancaster Express Cleanser is ook zo’n alles-in-één reiniger, alleen dan zonder de stempel ‘micellair water’. Deze reiniger kwam ook al veel eerder op de markt, ver voor de micellaire hype, maar is eigenlijk zo’n zelfde product. Maar werkt ‘ie ook net zo fijn?

Lancaster Express Cleanser

De flacon bevat 400 ml product en da’s behoorlijk veel. Daar kun je echt wel een paar maanden mee vooruit. Ook heeft hij een handige pompflacon wat gemakkelijk en hygiënisch werkt. Heel erg fijn! De geur is ook erg prettig. Een beetje bloemig maar zeker niet overheersend.

Lancaster Express Cleanser ingrediënten

Deze reiniger zou al je make-up moeten verwijderen, zowel van je gezicht als je ogen. Ik heb hem dus voor beide getest. Ik merk dat hij lichte make-up en gewone mascara moeiteloos verwijdert. Met wat zwaardere make-up en waterproof mascara heeft hij wel wat moeite en moet ik behoorlijk schrobben. Dan gebruik ik liever een andere reiniger. De Lancaster Express Cleanser bevat helaas wel alcohol waardoor mijn huid na het reinigen wel wat droog aanvoelt.

Ben ik helemaal overtuigd door deze reiniger? Nee, dat niet. Maar ik vind hem ook zeker niet slecht. Ik gebruik hem vaak doordeweeks wanneer ik toch een lichte make-up draag en na een lange werkdag sowieso geen zin heb in een uitgebreide reinigingsroutine. Wanneer ik wat meer make-up draag, merk ik dat ik toch liever een andere reiniger pak.

Ik kocht deze reiniger bij Ici Paris XL. De normale prijs is € 21,00 voor 400 ml maar er zijn heel vaak acties bij Ici Paris XL dus houdt die zeker in de gaten :smile:

Liefs, Laura

2 thoughts on “Lancaster Express Cleanser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.