Getuigen vragen voor je bruiloft

Categoriën Carousel, Lifestyle
Getuigen vragen bruiloft

Je getuigen zijn één van de belangrijkste gasten op je bruiloft. Het zijn personen die dicht bij jullie staan en die jullie dierbaar zijn. Je getuigen vragen, kun je natuurlijk heel simpel doen door de vraag te stellen. Het is immers al een hele eer dat ze gevraagd worden. Wil je het iets specialer aanpakken en er een klein cadeautje bij geven, dan heb ik wellicht een leuk idee voor je.

Getuigen vragen bruiloft cadeau

Ik wilde in eerste instantie mijn beide ouders vragen als mijn getuigen, maar daarnaast wilde ik mijn vader ook vragen om mij weg te geven. Hij zou dan een dubbele rol hebben op onze bruiloft en dat vond ik weer niet eerlijk tegenover mijn moeder. Daarom besloot ik om in plaats van mijn vader mijn broer te vragen als getuige. Zo heeft iedereen van ons gezin een rol tijdens de bruiloft :smile:

Getuigen vragen bruiloft cadeau

Bij het stellen van de vraag wilde ik graag een klein cadeautje geven. Bij Action vond ik houten doosjes in de vorm van een hartje. Ook de tortelduifjes komen bij Action vandaan. Ik vulde de doosjes op met ‘opvulsel’ dat toevallig in een perspakket zat dat ik binnen kreeg. Voor mijn moeder deed ik er nog een miniatuur parfum van Chloé bij. Met dank aan Coty (PR) voor het toesturen hiervan, deze zijn namelijk niet te koop! Soms krijg je ze cadeau bij aankoop van een parfum. Ik vond Chloé perfect in dit geheel passen, omdat het een heel zacht, poederig en romantisch parfum is.

Getuigen vragen bruiloft cadeau

In het doosje van mijn vader en broer deed ik een mini flesje whiskey in plaats van een miniatuur parfum. Dat vond ik net iets mannelijker en beter bij ze passen.

Vader weggeven bruiloft cadeau

Aan de binnenkant van het doosje heb ik de tekst geplakt. Zo hoef ik de vraag zelf ook niet meer te stellen :wink:

Getuigen vragen bruiloft

Afgelopen zondag, op Vaderdag, heb ik de doosjes gegeven. Ik vond het wel symbolisch om mijn vader op Vaderdag te vragen. Bovendien waren mijn ouders een paar dagen eerder 30 jaar getrouwd en ter ere daarvan gingen we die dag ook uit eten. Nog een reden om dan ook de getuigen te vragen.

Gelukkig heeft iedereen ‘ja’ gezegd! Nu ik nog :wink:   :heart:

Liefs, Laura

6 thoughts on “Getuigen vragen voor je bruiloft

 1. Hi Kelly,

  Ik heb zelf ook lang gezocht naar webshops en ben zelfs langs verschillende parfumerieën geweest maar nergens verkopen ze de miniatuurflesjes los. Soms krijg je ze cadeau bij aanschaf van een parfum. Ik had het geluk dat ik – vanwege mijn blog – contact heb met de PR van het merk en er zo eentje heb weten te bemachtigen, maar ik kan je dus helaas niet verder helpen :sad:

  Liefs,
  Laura

 2. Heel leuk idee! Ik was lang opzoek naar hoe ik mijn moeder zou vragen, mijn vader wist ik: daar heb ik gepersonaliseerde manchetknopen voor laten maken maar mijn moeder was zo lastig. Ik ben vandaag bij Rituals geweest en daar verkopen ze kleine flesjes eau de parfum (9,95 p/s, 3 voor 25,-). Misschien handige tip voor als andere mensen dit ook willen doen!

  Liefs, Nikki

  1. Hi Michelle,

   Bedoel je de tekst aan de binnenkant? Die heb ik gewoon uitgeprint op een A4-tje, daarna uitgeknipt en aan de binnenkant geplakt met een Pritt-stift :smile:

   Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.