LOVE: Dove Go Fresh Peer & Aloë Vera

Categoriën Huidverzorging
Dove Go Fresh Peer Aloe Vera

Het gebeurt niet vaak dat ik in één klap verliefd wordt op een nieuwe douchelijn, maar Dove heeft het weer geflikt. De nieuwe Dove Go Fresh Peer & Aloë Vera producten ruiken wáánzinnig lekker en hebben mijn hart gestolen. Ik vertel je graag meer over de producten.

Dove Go Fresh Peer Aloe Vera douchecreme

De lijn bestaat uit producten die we al langer kennen van Dove: een verzorgende douchecrème (€3,59), een heerlijke douche foam (LOVE IT!) (€5,99) en een deodorant spray en roller (€3,99 p.s.). Wat ik altijd zo fijn vind aan de douchecrèmes van Dove is dat je écht merkt dat ze je huid niet uitdrogen. Dat komt door de NutriumMoisture technologie.

Dove Go Fresh Peer Aloe Vera douche foam

De shower foam is een product dat redelijk recent is opgenomen in het assortiment van Dove. Steeds meer merken kwamen hiermee, dus Dove kon natuurlijk niet achterblijven. Waar shower foams van andere merken meestal in een soort spuitflacon zitten, kiest Dove voor een pompverpakking. Erg handig en praktisch onder de douche!

Dove Go Fresh Peer Aloe Vera deo

Natuurlijk kunnen een anti-transpirant deo spray & roller niet ontbreken in deze lijn. Hoewel Dove tot wel 48 uur bescherming claimt, haal ik dat bij lange na niet. Zeker bij de spray moet gedurende de dag echt wel even bijsprayen. Maar ach, dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg met deze heerlijke geur. De roller biedt me (mits ik niet ga sporten) wel bescherming voor de hele dag.

Dove Go Fresh Peer Aloe Vera

Maar goed, nu heb ik alle producten besproken en heb ik nog niet eens verteld waarom ik deze lijn zo geweldig vind. Dat is dus de GEUR. Waanzinnig lekker vind ik hem! De combinatie van peer + aloë vera = GOUD! Het frisfruitige van de peer en het hydraterende en verzorgende van de aloë vera is een topcombi. Tel daar de frisse turkooizen details op de verpakking bij op en je krijgt meteen de zomer in je bol.

Het toeval wil dat die turkooizen/Tiffany blue kleur perfect in het thema van onze bruiloft past, dus je begrijpt dat ik extra blij was toen dit perspakket bezorgd werd. De toffe krat waar alles in zat, komt zeker van pas, de aloë vera plant heeft een mooi plekje gekregen hier in huis en de fles met perensap is al op :wink:

Heb jij deze Dove Go Fresh Peer & Aloë Vera lijn al gespot in de winkels? Ik raad je zeker aan om er even aan te ruiken!  :blinkhearts:

Liefs, Laura

5 thoughts on “LOVE: Dove Go Fresh Peer & Aloë Vera

  1. Ik heb deze wel al in de winkel(s) gezien, maar ik had totaal niet verwacht dat de geur zo goed zou zijn. De volgende keer ga ik zeker er eens aan ruiken ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.