Rituals Express Your Soul

Ook deze zomer heeft Rituals weer een heerlijke nieuwe limited edition in de winkels liggen: Express Your Soul. Ik ontving twee producten uit de collectie en in deze blogpost bespreek ik ze.

Rituals Express Your Soul

De verpakking van de producten is ontwikkeld in samenwerking met MadC, een bekende street artist. De Berlijnse kunstenares creëerde speciaal voor Rituals een graffiti-kunstwerk, geïnspireerd op de geur van de nieuwe producten. Details van dit kunstwerk zijn gebruikt voor het design van de verpakkingen.

Dat MadC koos voor de kleuren groen en geel verbaast mij niets. De geur van Rituals Express Your Soul ruikt naar citroen en verbena. Fris, fris, fris! Zomerser dan dit wordt het niet.

Rituals Express Your Soul iced tea

Refreshing Herbal Iced Tea (€ 4,50)

Een opvallend product in deze lijn is de Iced Tea. In het doosje zitten 20 theezakjes waar je heerlijk frisse iced tea mee kunt maken. Gewoon één theezakje in fris, koud mineraal- of kraanwater voor 8 minuten laten trekken en klaar ben je. Maak hem extra verfrissend door wat ijsblokjes toe te voegen. De thee bevat geen suiker maar deze kun je zelf nog toevoegen, mocht je dat willen. Of kies voor een zoetstof zoals bijvoorbeeld stevia. Ik vond hem zonder ook al prima te drinken! Smaakt naar citroen en munt  :smile:

Rituals Express Your Soul shower oil

Shower Oil (€ 8,50 / 200ml)

Natuurlijk bevat deze limited edition ook de bekende producten van Rituals zoals een body scrub, body cream, shower foam (wil ik!), en geurstokjes. Ik heb de shower oil toegestuurd gekregen, ook geen onbekend product. De olie zit in een handige pompverpakking en je brengt het aan op de vochtige huid. Wanneer je het inmasseert verandert het in een licht schuimende substantie. Een shower oil is ideaal als je huid wat aan de droge kant is en wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Als je van frisse citrusgeuren houdt, dan mogen deze Rituals Express Your Soul producten zeker niet ontbreken in jouw badkamer. In de lente en zomer kan ik deze geur zeker waarderen, maar in de herfst en winter heb ik behoefte aan wat warmere, bloemige geuren. Hoe is dat bij jou? Hou jij van citrusgeuren?

De Rituals Express Your Soul limited edition ligt al in de winkels. Wees er snel bij als je nog producten wil bemachtigen, want voor je het weet is de zomer voorbij! 

Liefs, Laura

7 thoughts on “Rituals Express Your Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.