Laura’s Life #4

Categoriën Personal
Save The Date

Het is alweer veel te lang geleden dat ik foto’s uit mijn persoonlijke leven met jullie gedeeld heb. Oke, op die vakantiekiekjes van onze vakantie naar Gran Canaria na dan. De hoogste tijd voor een nieuwe editie van Laura’s Life!

Getuigen vragen bruiloft

Nu we de verloving aan iedereen bekend gemaakt hadden, werd het tijd om de getuigen te vragen. In deze blogpost heb je daar al alles over kunnen lezen hoe ik dat gedaan heb.

Laura's Life 4 beach

Echt zonnige dagen zijn zeldzaam in Nederland en daarom moet je er maar gelijk van profiteren!  :cool:

Laura's Life 4 happy italy

Pizza bij Happy Italy! Over een paar weken opent deze zaak dan eindelijk in Breda maar tot die tijd kunnen we gelukkig ook bij andere filialen terecht, zoals in Eindhoven. Check die gigantische hoeveelheid parmezaanse kaas! Iets te veel van het goede, als je het mij vraagt  :tongue:

Laura's Life 4 high wine boterhal

Ik had nog een high wine / high beer bij De Boterhal in Breda tegoed voor mijn verjaardag. Was heerlijk en bovenal erg gezellig!

Laura's Life 4 summer essentials

Summer essentials die ik mee nam op vakantie. Het boek kreeg ik cadeau op mijn verjaardag, omdat het verhaal zich deels in Oosterhout (waar wij volgend jaar gaan wonen) afspeelt. Het gaat over Mick, die in de drugswereld terechtkomt. Het begint vrij onschuldig maar wordt steeds erger… Ik vond het een beetje een ‘mannenboek’ maar desalniettemin toch vermakelijk. Het einde laat ruimte open voor een vervolg!

Laura's Life 4 sushi

Het eerste wat we deden toen we terugkwamen van vakantie: sushi bestellen  :inlove:   :hmm2:

Laura's Life 4 sostrene grene

Sostrene Grene is sinds kort geopend in Eindhoven! Ik hou van deze winkel en kan niet wachten om helemaal los te gaan om spulletjes voor in ons nieuwe huis te kopen!

Laura's Life 4 friday t-shirt

Shirtje van Primark die je wellicht al voorbij hebt zien komen in deze shoplog.

Laura's Life 4 opgemaakt

Opgemaakte beautyproducten iets te lang opgespaard, haha!  :silenced:

Laura's Life 4 12,5 jaar samen

Op 5 juli 2017 waren Rob en ik 12,5 jaar samen! Ik kan niet wachten om hem volgend jaar mijn man te mogen noemen  :2inlove:

Laura's Life 4 game of thrones

YAAAS! Game Of Thrones is eindelijk weer begonnen! Wij waren een beetje late to the party wat betreft deze serie maar zijn inmiddels helemaal verslaafd. 

Laura's Life 4 tilburgse kermis

Rondje over de Tilburgse kermis lopen met vrienden. We zijn eigenlijk nergens in geweest maar hebben alleen maar gegeten en gedronken, haha! Omdat Luc (één van de vrienden) toch graag iets wilde doen, waagde hij een kans bij de kraam waar je gigantische repen Toblerone, M&M’s en Daim kon winnen. Hij kocht twee lootjes en ja hoor: BINGO! Hij was de gelukkigste man op aarde met z’n 2 kg (!) Toblerone  :tongue:   :lol:

Laura's Life 4 sunset

Ik wil weer terug naar Gran Canaria :sad: Kijk hoe prachtig die zonsondergang met die palmbomen en lichtjes!  :heart:

Laura's Life 4 beers and barrels

Mijn ouders hadden ook nog een etentje tegoed van ons. Omdat het nog een cadeau voor mijn vader’s verjaardag was (of was het nou voor Vaderdag?) wilden we wel naar een beetje een ‘mannentent’ met bier, burgers en goed vlees. Het werd Beers & Barrels, wat recentelijk ook een filiaal geopend heeft in Breda. Ik koos voor de soft taco’s met pulled chicken en pulled pork. Lekker! Hoewel die burger (waar ik een hapje van mocht proeven) ook echt waanzinnig lekker was. Een goede reden om nog eens terug te gaan :wink:

Save The Date

De Save The Date kaarten voor onze bruiloft zijn inmiddels verstuurd naar alle daggasten! Wij hebben ervoor gekozen om ze alleen naar de daggasten te sturen omdat het op een vrijdag valt en die mensen de hele dag vrij moeten houden. We kregen deze kaartjes van Kaartje2go, superlief!

Hoe is jouw zomer tot nu toe?

Liefs, Laura

4 thoughts on “Laura’s Life #4

  1. oooh ben ook gek op de sostrene grene! Je kan daar super leuke spulletjes kopen.
    geluk dat hij nu bij jou in de stad is geopend! Ik moet vaak nog naar de grote steden reizen ervoor haha!

    Liefs, Nathalie

  2. De safe the date kaarten zijn echt geweldig! Nog gefeliciteerd met jullie 12.5 jarig samenzijn! Echt heel leuk dat er nu een Sostrene Grene zi in Eindhoven. Het is maar goed dat ik er niet meer vaak kom nu omdat ik pas ben afgestude rd; dat zou niet goed zijn geweest voor mijn portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.