Sleek Cleopatra’s Kiss

Categoriën Testjes
Sleek Cleopatras Kiss

Een echte make-upreview, dat is alweer een tijdje geleden. Toen dit highlighting palette van Sleek binnenkwam, begon mijn beauty hart weer sneller te kloppen en kreeg ik gelijk zin om ermee aan de slag te gaan.  Is het wat?

Sleek Cleopatras Kiss

Sleek Cleopatra’s Kiss heet dit palette. De verpakking ziet er mooi uit. De gouden kleur past er perfect bij. Aan de binnenkant zitten vier highlighters, een spiegel en een minipenseel.

Sleek Cleopatras Kiss

In het palette zitten vier kleuren, waarvan twee baked poeders en twee crèmeformules. Sphinx is de gouden poeder, Dynasty is de bronze/gouden crème, Delta is de goudkleurige crème en Goddess is de roségouden poeder.

Sleek Cleopatras Kiss swatches

Hier zie je de swatches op mijn arm. Ziet er op het eerste gezicht prima uit! Sleek zegt dat je de poeders en crèmes over het hele lichaam kunt gebruiken. Ik heb me voor deze review beperkt tot mijn gezicht.

Sleek Cleopatras Kiss face

Ik heb de instructies die Sleek meegaf een beetje los gelaten (want gouden glans in mijn wenkbrauwen zag ik niet zo zitten) en heb er mijn eigen draai aan gegeven. Op mijn jukbeenderen heb ik Sphinx (gouden poeder) aangebracht, op mijn neusbrug Delta (goudkleurige crème) en op mijn lippen (zie foto hieronder) heb ik Goddess (roségouden poeder) aangebracht.

Wil je een extra intens resultaat? Breng dan de poeders over de crèmeformules aan.

Sleek Cleopatras Kiss full face

Het resultaat is behoorlijk veel glans! Ik vind het altijd moeilijk om dit op foto vast te leggen, maar ik hem mijn best gedaan. Persoonlijk vond ik het resultaat iets té, en mijn vriend was het daarmee eens. Die zag gelijk dat ik meer highligher op had dan normaal en maakte de opmerking dat ‘mijn gezicht zo glansde’. De producten ‘layeren’ zou ik persoonlijk dan ook niet zo snel doen, maar als jij van veel highlighter houdt: go for it, girl! Desalniettemin vind ik de highlighters wel mooi, al zou ik ze dus niet met elkaar combineren maar juist afwisselen. Mijn favorieten zijn de twee baked poeders, omdat ik die het prettigst vindt werken.

Wat vind jij van dit highlighting palette van Sleek?

Sleek Cleopatra’s Kiss heeft een adviesprijs van €13,99. De producten van Sleek zijn o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Etos, DA, Dio en via sleekmakeup.nl

Liefs, Laura

3 thoughts on “Sleek Cleopatra’s Kiss

  1. Ik vind dit echt een prachtig palette. Heb er inmiddels al zo veel reviews over gelezen en ze zijn allemaal zo lekker positief :-). Jij bent eigenlijk de eerste waarbij ik lees dat het misschien wel iets té veel glans is.. wel grappig, want dat was wel wat ik mezelf steeds afvroeg als ik dit palette zag. Zal dit voor mij ook niet iets té zijn, al hou ik wel van opvallende highlighter.

  2. Ik vind het op zich wel heel erg mooi eigenlijk! Ik denk dat het voor mij al snel te veel is, aangezien ik een hele snelle vette huid heb, dus die combinatie wordt hem niet zo, maar mooi is hij zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.