Rimmel Wake Me Up mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Alweer twee jaar geleden lanceerde Rimmel de Wake Me Up mascara. Hij lag al die tijd in mijn ‘nog-te-reviewen-lade’ maar steeds koos ik voor een ander product om te testen. De lade ligt immers vol :silenced: . Tot ik op een dag toch nieuwsgierig was naar die mascara in felgroene huls. En wat baal ik dat ik hem nu pas ontdek… want hij is zo fijn! Lees verder voor meer info en voor- en nafoto’s!

De nieuwe Wonder’full Wake Me Up Mascara bevat vitamine B5, vitamine E en komkommerextract. En die komkommer ruik je echt als je de mascara opent! Lekker fris en een leuk extraatje. Die vitaminen en komkommerextract zouden er voor moeten zorgen dat je gelijk een wakkere blik en gelifte wimpers hebt die de hele dag door in model blijven.

Het borsteltje heeft ‘gewone’ haartjes en heeft dezelfde vorm als de wimperrand, om de wimpers perfect naar boven en naar buiten te modeleren.  ́Het borsteltje is wel vrij groot, dus even opletten met aanbrengen.

Hierboven zie je de voor- en nafoto’s. De mascara belooft klontervrije volume, lift en lengte. Dat is wat mij betreft allemaal gelukt! Hierboven heb ik één laagje aangebracht maar je zou gerust nog een laagje aan kunnen brengen voor nog iets meer volume. Hij klontert dan inderdaad niet!

Op bovenstaande foto lijkt het effect niet echt ‘wow’ maar toch ben ik tevreden over deze mascara. Hij doet wat hij belooft en daarnaast blijven mijn wimpers zacht aanvoelen en brokkelt de mascara niet. Is de Rimmel Wake Me Up mascara de beste mascara die ik ook geprobeerd heb? Nee, dat niet maar hij doet wel wat hij belooft en werkt gewoon prima!

De Rimmel Wake Me Up Mascara heeft een adviesprijs van € 13,99. Er zijn vaak acties waarbij je deze mascara voor een leuk prijsje kunt kopen en dan is hij zeker het proberen waard!

Liefs, Laura

5 thoughts on “Rimmel Wake Me Up mascara

    1. De Estee Lauder Sumptuous Extreme blijft mijn favoriet! Maar hoe langer ik deze van Rimmel gebruik, des te fijner ik hem vind. Ik heb het idee dat hij mijn wimpers zelfs een beetje verzorgt, waardoor ze langer lijken te worden!

  1. Heel interessant dat je het idee hebt dat bij Rimmel je wimpers langer lijken te worden 👍😉. Misschien de combinatie van vitamine B5, vitamine E en komkommerextract 🤔 Wie weet 😜 Toch een heel mooi resultaat ermee 🔝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.