Simple Huidverzorging

Categoriën Huidverzorging
Simple huidverzorging

Nederland is een nieuw huidverzorgingsmerk rijker: Simple. Dit merk komt oorspronkelijk uit de UK en is nu vastberaden om ook ons landje te veroveren. Fijne bijkomstigheid is dat de prijzen van de producten tussen de € 3,49 en € 9,99 liggen. Erg betaalbaar dus! Het merk noemt zich een expert op het gebied van de gevoelige huid en is al jaren het #1 skincare merk in de UK. Mijn interesse was gewekt! Ik heb een aantal producten geprobeerd en deel stuk voor stuk mijn bevindingen met je.

Simple Hydrating Light Moisturiser

Simple Hydrating Light Moisturiser (€5,99 voor 125 ml)

Ik heb twee gezichtsverzorgingsproducten getest. Allereerst de Simple Hydrating Light Moisturiser. Deze zit in een flacon en je krijgt een behoorlijke hoeveelheid (125 ml) voor je geld. Zoals de naam al doet vermoeden, voelt deze crème lekker licht aan op de huid. Mijn huid is wat aan de droge kant en zeker nu het kouder wordt, merk ik dat deze crème niet voldoende is voor mijn huid. Ik kan me wel voorstellen dat hij geschikt is voor de normale tot vette huid maar mijn huid heeft net iets meer voeding nodig.

Simple Vital Vitamin Day Cream

Simple Vital Vitamin Day Cream (€9,99 voor 50 ml)

Op naar de Simple Vital Vitamin Day Cream. Ik merk al gelijk dat deze meer geschikt is voor mijn huid. Hij is iets vetter, waardoor hij mijn huid meer voedt, maar ook weer niet té vet. Op de foto hieronder kun je het verschil in substantie met de vorige crème goed zien. Ik vind het een goede basic dagcrème die naar mijn inzien ook erg geschikt is voor onder make-up. Een mooie basis. Hij smeert makkelijk uit en trekt snel in.

Simple light moisturiser day cream

Links de Hydrating Light Moisturiser, rechts de Vital Vitamin Day Cream

Simple Micellar Cleansing Water

Simple Micellar Cleansing Water (€4,99 voor 200 ml)

Dit Micellar Cleansing Water vind ik enorm fijn. Op een doordeweekse dag draag ik niet heel veel make-up en dit watertje verwijdert dat prima aan het eind van de dag. Voor een heftige look met bijvoorbeeld waterproof mascara heb je wel wat zwaarder geschud nodig.

Simple Cleansing Facial Wipes

Simple Cleansing Facial Wipes (€3,49 voor 25 stuks)

Reinigingsdoekjes vind ik ideaal als ik laat op bed lig na bijvoorbeeld een avondje stappen. Ik heb dan geen zin in een hele reinigingsroutine. Ook tijdens een weekendje weg neem ik ze graag mee. Deze van Simple vind ik erg prettig. Ze zijn best groot en vochtig genoeg, waardoor je aan één doekje genoeg hebt om heel je gezicht schoon te maken. Wel vind ik ze een beetje aan de prijzige kant voor dit merk.

Eindoordeel

Ik moet zeggen dat best tevreden ben over dit merk. Het zijn vrij basic producten met fijne prijsjes. Perfect voor de huid die niet al te veel nodig heeft. Mijn persoonlijke aanraders van de producten die ik geprobeerd heb, zijn de Micellar Cleansing Water en Vital Vitamin Day Cream maar er zijn nog veel meer andere producten van Simple verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Neem eens een kijkje in het schap!

Tip: Ter introductie zijn er vaak aanbiedingen rondom dit merk. Hou die in de gaten!

 

 

Liefs, Laura

3 thoughts on “Simple Huidverzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.