Dolce & Gabbana Light Blue eau intense

Categoriën Parfum
D&G Light Blue eau intense

Al sind de lancering van Dolce & Gabbana’s Light Blue in 2001 ben ik verzot op deze geur. In die tijd was de geur onwijs populair en het feit dat hij nog steeds te koop is, bewijst wel dat dit een blijvertje is. Afgelopen jaar lanceerde Dolce & Gabbana een nieuwe variant van deze geur: Dolce & Gabbana Light Blue eau intense. En deze vind ik zo waar nóg lekkerder.

D&G Light Blue eau intense

Natuurlijk lijkt deze geur heel erg op de ‘normale’ variant. De geurnoten zijn nagenoeg gelijk maar toch zijn er een paar verschillen te bemerken. De geur doet zijn naam eer aan want hij is intenser dan het origineel. Het is dan ook een eau de parfum in plaats van een eau de toilette en dat merk je niet alleen in de intensere geur, maar hierdoor blijft hij ook langer hangen. Het origineel moest ik halverwege de dag wel even bijsprayen, maar dat is bij deze eau intense variant eigenlijk niet nodig. Al doe ik het soms wel hoor, gewoon omdat ik het zo’n heerlijke geur vind!

Dolce & Gabbana Light Blue eau intense

De geur opent heel fris en prikkelend met noten van citroen en Granny Smith appel. Ik hou van frisse geuren, zeker in het voorjaar, maar ze moeten ook weer niet té fris zijn. De hartnoten van goudsbloem en jasmijn brengen de geur mooi in balans en maken het geheel wat bloemiger. De basis zorgt voor een warme elementen van amberhout en muskus. Dit alles maakt de geur heerlijk fris en sensueel.

Topnoten: citroen, groene appel
Hartnoot: goudsbloem, jasmijn;
Basisnoten: amberhout en muskus.

D&G Light Blue eau intense

Was jij jaren geleden ook zo’n fan van D&G’s Light Blue of ben je dat nog steeds? Dan kan het haast niet anders dat je deze eau intense variant ook zal waarderen. Ben je nog niet bekend met deze geur? Dan wordt het de hoogste tijd om deze eens te gaan ruiken in de parfumerie. Dit is wat mij betreft echt zo’n ‘cult-geur’ die gewoon eens geroken móet hebben!

Dolce & Gabanna Light Blue eau intense is o.a. verkrijgbaar bij Parfumania.

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.