Real Techniques Travel Essentials

Categoriën Testjes
Real Techniques Travel Essentials

Real Techniques is een merk voor make-up tools, ontwikkeld door de zusjes Samantha en Nicola Chapman. Wellicht ken je ze van hun beautykanaal op YouTube ‘Pixiwoo’. Real Techniques bestaat alweer sinds 2011 en is nog altijd enorm populair. Ze hebben allerlei make-up tools in hun assortiment, die los te koop zijn of in een set. Vandaag review ik de Real Techniques Travel Essentials set, bestaande uit drie kwasten. Zijn ze echt alle drie zo essentieel?

Real Techniques Travel Essentials

In de set zitten drie kwasten: De Essential Foundation Brush (oranje handvat), de Domed Shadow (paars) Brushen en de Multitask Brush (roze).

Real Techniques Travel Essentials

De set komt in een handige reis-etui waardoor je de kwasten gemakkelijk mee kunt nemen. Je kunt de etui ook als een standaard vouwen zodat je ze rechtop op je make-up tafel kunt zetten. Extra handig is dat je ze op deze manier ook op z’n kop kunt laten drogen nadat je ze gewassen hebt, zodat er geen water in de ‘steel’ achterblijft. Kortom, multi-inzetbaar deze etui!

Real Techniques Essential Foundation Brush
Real Techniques Essential Foundation Brush

In begin met de Essential Foundation Brush. Sinds ik de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques ontdekt heb, gebruikt ik eigenlijk nooit meer een kwast om mijn foundation aan te brengen. Het sponsje geeft zo’n mooi, egaal resultaat dat ik niet meer terug wilde naar een kwast. Voor deze review heb ik dat toch maar even gedaan maar ik ben ook weer heel gauw terug gegaan naar de Miracle Complexion Sponge. Is het dan zo’n slechte kwast? Nee, dat zeker niet. Hij voelt prettig aan op het gezicht en verdeelt het product goed. Ik krijg er mijn foundation alleen niet zo egaal mee aangebracht als met de spons. Het blijft hoe dat ook wat streperig. Vandaar dat mijn voorkeur toch naar een spons-eitje uitgaat.

Real Techniques Multitask brush
Real Techniques Multitask Brush

Over de Multitask Brush ben ik een stuk enthousiaster dan over de Essential Foundation Brush. Wat zeg ik? Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete blushkwast gevonden heb! Hij voelt heerlijk zacht aan en zorgt dat de blushkleur heel mooi geblend wordt. Ook voor het aanbrengen van andere poeders is hij ideaal. Denk hierbij aan bronzer of voor het afpoederen van foundation. Voor het aanbrengen van highlighter vind ik hem te groot. Echt een aanrader deze!

Real Techniques Domed Shadow Brush
Real Techniques Domed Shadow Brush

De Real Techniques Domed Shadow Brush is ook al zo’n topper. Ik gebruik hem vaak als ik maar één kleur oogschaduw aanbreng en lekker snel klaar wil zijn. Hij pakt oogschaduw goed op en na het aanbrengen is het gelijk geblend. Ideaal! Ook voor het aanbrengen van een kleur in de arcadeboog werkt hij goed.

De kwaliteit van de kwasten is heel erg goed. Ze zijn gemaakt van zachte synthetische haren die prettig aanvoelen op de huid en niet prikken. De haren vallen nauwelijks uit, ook niet bij het wassen, en behouden hun vorm. De Multitask Brush en Domed Shadow Brush zijn absolute aanraders, van de Essential Foundation Brush ben ik geen fan.

De Real Techniques Travel Essentials set is te koop in de officiële webshop, andere webshops zoals deze en deze, en bij Etos. Prijzen variëren, maar gemiddeld betaal je zo’n 20 euro voor de set.

Cadeautip: deze set is het perfecte cadeau voor iemand die van make-uppen houdt én graag op reis gaat!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Real Techniques Travel Essentials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.