5 x mooie wijnrekken

Categoriën Living
Wijnrek Combi Glazen

Als wijnliefhebber heb ik hier aardig wat flessen liggen. Ik hou voornamelijk van wit, maar in de zomer ga ik vaak voor een rozé. Rode wijn moet ik nog steeds leren waarderen geloof ik, dat drink ik eigenlijk nooit. Al die flessen wijn liggen nu nog een in goedkoop wijnrekje, maar in ons nieuwe huis wil ik graag een mooi wijnrek. En daarom ben ik alvast wat inspiratie aan het opdoen. Ik vond vijf mooie wijnrekken die ik graag aan je laat zien.

Wijnrek Kare Design

Bron afbeelding: Kare Design

Allereerst deze, van Kare Design. Het merk kende ik niet. Maar ik kwam het tegen in de catalogus van LionsHome, waar je overigens alle wijnrekken uit dit artikel gelijk kunt bestellen. Hoe handig is dat?

Voor wie LionsHome nog niet kent: het is een online portaal over alles wat te maken heeft met wonen. Je kunt er terecht voor trends, ideeën voor de inrichting van je interieur en inspiratie om je huis nog mooier te maken. En dat alles ook nog voor verschillende stijlen. Of je nu van landelijk, romantisch of scandinavische stijl houdt. Daarnaast hebben ze een grote catalogus die verwijst naar verschillende aanbieders waar je de producten gelijk kunt kopen als je dat wil.

Goed, terug naar dit wijnrek. Ik vond hem zo stoer met dat hout en die leren banden! Toch denk ik dat dit hem niet wordt, want ik wil wel meer dan 5 flessen kwijt kunnen :wink:

Wijnrek Combi Glazen

Bron afbeelding: De Houtshop

Steeds vaker zie ik houten wijnrekken waarbij je onderaan de wijnglazen kunt hangen. Zo leuk en praktisch! Het voordeel bij deze hierboven is dat je ook nog plek hebt voor andere glazen, zoals whiskyglazen. En de flessen whisky en andere sterke drank kunnen ook prima in het rek staan. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en zo is er vast wel eentje die genoeg ruimte biedt voor mijn flessen wijn.

Wijnrek Blomus

Bron afbeelding: Blomus

Deze van Blomus vond ik heel stijlvol en minimalistisch. Totaal anders dan de vorige twee en dat laat ook wel weer zien dat ik nog steeds heel erg zoekende ben ik wat ik nu voor stijl in huis. En natuurlijk ben ik niet de enige die daarin iets te zeggen heeft  :tongue: . Ik vind het overigens helemaal niet erg om stijlen te combineren, dus wat dat betreft moet het geen moeilijke opgave zijn.

Bron afbeelding: Loberon

Deze van Loberon vond ik ook erg mooi maar heeft voor mij helaas hetzelfde ‘probleem’ als die van Kare Design: te weinig plek!

Bron afbeelding: Weino

Tja, misschien moet ik dan maar voor zoiets als op de afbeelding hierboven gaan :wink: . Grapje natuurlijk, maar mooi vind ik ‘m wel. Als ik de ruimte en het geld (€240!) er voor over had dan zou dit zeker een optie zijn. Hij is trouwens van het merk Weino en bestaat uit 6 losse vakken die je naar eigen wens en inzicht kunt indelen. Natuurlijk hoef je niet alleen maar wijn erin op te bergen. Je kunt de ruimte ook deels gebruiken voor boeken of woonaccessoires. En dan vind ik de prijs nog wel meevallen… Mocht je aan deze hoeveelheid ruimte nóg niet genoeg hebben, dan zijn de afzonderlijke vakken met verschillende indelingen en opbergmogelijkheden ook los te koop. Hierdoor kun je deze kast naar eigen wens uitbreiden door extra vakken naast, boven of onder elkaar te plaatsen.

Ik vond al deze wijnrekken dus via LionsHome. Een heel fijne site als je op zoek bent naar wooninspiratie. Ze combineren zo veel webshops in één catalogus, wat het zoeken een stuk gemakkelijker en sneller maakt.

Wat voor wijnrek heb jij in huis?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met LionsHome.

 

Liefs, Laura

1 thought on “5 x mooie wijnrekken

  1. De merken Blomus & Weino vind ik (persoonlijk) de mooiste wijnrekken van de vijf! Wij hebben in ons huis (nog) geen wijnrek ;) De kast in de kelder is onze wijnrek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.