Laura’s Life #6

Categoriën Personal

Inmiddels is de lente dan echt begonnen en kunnen we met z’n allen genieten van de eerste lentezonnestralen. Ik maakte de afgelopen 2 maanden al een hoop vrolijke lentefoto’s en deel ze graag met je in deze nieuwste editie van Laura’s Life. Zo bracht ik een bezoek aan het ‘Vier de lente’ event van Kruidvat, at ik heel veel sushi, deed ik de uitnodigingen voor onze bruiloft op de post, vierde ik Pasen en was ik in datzelfde paasweekend ook nog jarig!Maar ik neem jullie eerst nog even mee terug naar half februari, toen hier in het zuiden van ‘t land carnaval weer losbarstte. Gezien de hype rondom de serie De Luizenmoeder, leek het me een leuk idee om als juf Ank verkleed te gaan. Dat was een groot succes! Ik heb nog nooit zo veel leuke opmerkingen gehad op mijn carnavalsoutfit en mijn zelfgemaakte zwaailicht maakte het helemaal af :wink: Heb jij ook carnaval gevierd?


Er stond ook eindelijk weer eens een sushi date gepland met onze vaste vriendengroep. We aten bij Ume in Breda en hebben ons buikje weer rond gegeten. :cute:

Het was weer tijd voor het jaarlijkse feest van Rob z’n werk. Dit keer in het Van der Valk hotel in Utrecht. Wow, wat een mooi hotel is dit! Prachtige, ruime kamers en je kunt er heel goed eten. Aanrader!


De badkamer met regendouche én bad waar ik eindelijk weer eens mijn Lush bath bombs in kon droppen.

Gers Pardoel was ook van de partij en zette een toffe show neer!

Ken je die mop van die twee die een nieuwbouwhuis kochten? Nou, dat project duurt dus inmiddels al meer dan een jaar en de verwachting is dat de oplevering pas in 2019 gaat plaatsvinden. Ruim 2 jaar nadat wij getekend hebben dus! Man, man, man… Ieder keer weer een andere excuus (leveringsproblemen van materiaal, geen personeel etc.), wij worden er een beetje moedeloos van. Maar goed, de eerste kijkdag is geweest en de fundering is gestort. Het begin is gemaakt zullen we maar zeggen…


Ik bracht een bezoek aan het ‘Vier de lente’ event van Kruidvat waar de nieuwste producten gepresenteerd werden. Alles was helemaal Instagram proof ingericht!


Deze nieuwe Skin Science Daily Defense producten ben ik momenteel aan het testen. Een uitgebreide review volgt maar de eerste indruk is goed!


Heel veel zonneproducten! :coolwink:


Rob was een midweekje op wintersport en bij thuiskomst nam hij chocola voor me mee :2inlove: .


Rob en ik ontdekten deze Spaanstalige serie op Netflix en waren meteen verslaafd. Zo ongelooflijk spannend! Het gaat over een groep criminelen die samen de Koninklijke Munt van Spanje willen bezetten, om zo zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met 2,4 miljard euro het gebouw te verlaten zonder dat er ook maar iemand gewond raakt. Dat vereist een ijzersterk plan om de politie te slim af te zijn. Echt een aanrader!


Het Formule 1 seizoen is ook weer begonnen en sinds Max Verstappen meedoet, volgen Rob en ik dit op de voet. Dat betekent ook op zondag om 7 uur de wekker voor de eerste race van het seizoen: de Grand Prix van Melbourne (en de dag ervoor ook voor de kwalificatie). Helaas geen podiumplek voor Max maar gelukkig hebben we nog een heel seizoen voor de boeg.


Ik haalde wat paastakken in huis en creëerde dit gezellig hoekje.


Ik maakte deze paascheesecake voor pasen en mijn verjaardag.


Natuurlijk aten we sushi op mijn verjaardag. ‘s Avonds kwamen vrienden langs maar zoals dat wel vaker gaat wanneer het heel gezellig is, vergat ik daar foto’s van te maken.Van Rob kreeg ik deze prachtige bos bloemen. Die staan nu ik dit tik (1,5 week later) nog steeds!


Van Rob z’n werk krijg ik ook altijd een bosje bloemen bezorgd als ik jarig ben. Heel attent!


Tijd voor het paasontbijt.


Onze trouwkaarten zijn op de post gedaan. Met nog minder dan 3 maanden te gaan, vond ik het daar wel tijd voor. We hebben ze gekregen van HipDesign en ik ben erg blij met het resultaat! Ons kleurthema is blauw, dus dat moest zeker terugkomen in de kaart. Het was nog best moeilijk kiezen uit al die mooie ontwerpen maar met wat hulp van de HipDesign (dank voor het meedenken!) is dit uiteindelijk het resultaat geworden. Gedrukt op oud-Hollands papier, wat een extra chic effect geeft.


Stijlvol maar ook persoonlijk door de foto aan de binnenkant. Blij mee!


We hadden de envelop ook een persoonlijk tintje gegeven door een gepersonaliseerde postzegel. Deze kun je gewoon ontwerpen op de site van Post NL.


En aan de achterkant een sluitzegel met ons logo.

Ik had de adressen met goudkleurige inkt op de enveloppen geschreven. Vond ik wel mooi bij dat donkerblauw passen. Dat bleek echter achteraf niet zo’n goed idee, want de sorteermachine bij de post kan dat niet lezen (voor ons was het wel leesbaar, maar voor een machine niet). Daarom moest het met de hand gesorteerd worden en dat vergt wat tijd. Hierdoor was ik op mijn beurt weer in lichte paniek omdat ik dacht dat de kaarten niet aankwamen, maar uiteindelijk is het toch (met wat vertraging) goedgekomen  :smile: .

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn dus in volle gang! Hier en daar zal ik wat dingen delen op social media en mijn blog over die voorbereidingen, maar het moet natuurlijk ook wel een beetje een verrassing blijven. Achteraf krijgen jullie natuurlijk wel een hoop te zien! :heart:

Liefs, Laura

2 thoughts on “Laura’s Life #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.