Vaderdag cadeautips (+ winactie!)

Categoriën Tips & Tricks, Winacties

Vaderdag zit er weer aan te komen (17 juni, zet het in je agenda!) en ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het toch ieder jaar weer lastig om een origineel cadeau te vinden. Natuurlijk zal mijn vader harstikke blij zijn met wéér een bierpakket of aftershave, maar ik vind het toch leuker om iets speciaals te geven en probeer ieder jaar iets anders te verzinnen. En da’s dus niet zo gemakkelijk. Gelukkig voor jullie heb ik het internet al afgespeurd en een aantal originele Vaderdag cadeautips voor jullie op een rijtje gezet.

Voor de vader die …

Ik heb de cadeaus onderverdeeld in een aantal categorieën want zo veel vaders, zo veel types. Hopelijk zit er iets voor jouw vader tussen!

… wel van een drankje houdt

*Ding, ding, ding* Bingo! Ik heb gelijk het cadeau voor mijn vader al gevonden! :wink: Mijn vader drinkt graag een biertje op z’n tijd. Toch wilde ik niet wéér een bierpakket aan hem geven, want dat heb ik al te vaak gedaan. Toen kwam ik deze Brew Barrel tegen. Hiermee kun je je eigen bier brouwen, hoe leuk is dat?! Het pakket bevat alle ingrediënten die nodig zijn om bier te brouwen. Er moet alleen nog water bij. Na een week heb je een vaatje van 5 liter met zelfgebrouwen bier.

Om een beetje in de DIY alcoholische versnaperingen te blijven; ik zag ook nog deze Whisky Snippers. In deze fles zitten houtsnippers van gebruikte whiskyvaten. Hierdoor zijn ze doordrenkt met whisky. Het enige dat eraan toegevoegd hoeft te worden is jenever of wodka. Laat het dan ongeveer drie weken staan, zeef het even door een koffiefilter om alle houtsplinters te verwijderen en voilá: je eigen whisky.

… een echt buitenmens is

Met de cadeaus uit deze categorie zou ik mijn vader ook heel blij kunnen maken. Het liefst zit hij aan de waterkant te vissen. Hoe handig is dan deze Consol Solar Jar. In deze weckpot is een lampje gemaakt die oplaadt door het zonlicht. De zonnecellen zitten in de deksel. Eén uur zon levert één uur verlichting op. Aan en uit zetten gaat gemakkelijk met de magneetbeugel van de pot. Je kunt de weckpot ook vullen met iets wat jij leuk vindt zoals een bijzondere foto.

De Consol Solar Jar komt uit Zuid-Afrika en heeft daar een echte cultuurstatus. Het is milieuvriendelijk en heel handig als er geen stroom is. Extra tof: het bedrijf dat de Consol Solar Jar maakt helpt 65 kansarme mensen aan het werk die de Consol Solar Jar voor een groot deel handmatig produceren.

Ook erg leuk: Edison Bulb string lights. Lekker retro! Het zijn 10 bulb LED-lampjes die werken op 3 AAA-batterijen. Superleuk voor in de tuin bijvoorbeeld.

… stiekem een sentimentele goedzak is

Vroeger zag je je vader misschien als een superheld en tegenwoordig als een grote, stoere vent. Toch hebben veel vaders een klein hartje en zullen ze enorm blij zijn met een boekje als deze. In ‘Voor Papa, een boekje over onskun je al jullie spannende, grappige en ontroerende momenten delen. Elma van Vliet helpt je met opdrachten en vragen op weg bij het maken van een boekje vol hoogtepunten, slappe-lachmomenten en onvergetelijke anekdotes. En hoe leuk is het om hem op Vaderdag iets te geven dat zelfgemaakt is, eigenlijk net zoals toen je nog klein was! Een cadeau om voor altijd te bewaren en nog vaak in terug te kijken.

En voor jou… (winactie!)

Hartstikke lief dat je zo bezig bent om het perfecte cadeau voor je vader te vinden, maar je mag jezelf ook wel eens iets leuks cadeau doen! Zoals dit hippe letterbord bijvoorbeeld. Ik geef er eentje weg!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat in een reactie achter wat jij jouw vader cadeau doet voor Vaderdag. Dit hoeft natuurlijk niet per se een fysiek cadeau te zijn. Een bezoekje en een dikke kus of knuffel kan ook! Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde hokje, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
  • Extra kans maken? Volg me dan op Instagram (@LiefsLauraNL) en laat onder deze foto ook een reactie achter.

Meedoen kan t/m 30 juni 2018. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht.

Enne, natuurlijk kun je deze ook cadeau doen aan iemand anders!

Dit artikel is een samenwerking met cadeau-cadeau.nl

Liefs, Laura

5 thoughts on “Vaderdag cadeautips (+ winactie!)

  1. Omdat mijn vader ver van me woont, zal ik hem deze vaders dag een hartverwarmende boodschap geven. 😅❤🤞🍀

  2. Wij komen gezellig met zijn kleinkinderen op bezoek met een mooie tekening/knutsel en natuurlijk een knuffel. Vaak een mooi boek erbij, en dan in mijn papa en opa weer helemaal blij ;-)
    Dat letterbord is wel erg gaaf voor in mijn klas voor komend schooljaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.