Laura’s Life #7

Categoriën Personal

We zijn weer terug van onze huwelijksreis naar Bali! Wie mij op Instagram volgt, heeft daar al een aantal foto’s van voorbij zien komen. Hier op mijn blog zal ik uiteraard ook de nodige kiekjes en hotspots met jullie delen (en een vlog!), maar eerst heb ik nog wat foto’s van vóór onze huwelijksreis voor jullie. Zo hadden we bijvoorbeeld afgelopen maand een aantal dagen met erg mooi nazomerweer en nóg een bruiloft  :2inlove:

In heb natuurlijk al de nodige foto’s van onze bruiloft met jullie gedeeld, maar deze nog niet! Voor wie zich af vroeg of ik de hele dag vol gehouden heb op hakken: nope! Gelukkig had ik deze heerlijk comfortabele Adidas Stan Smith witte sneakers bij me, waar ik nog heel lang op door heb kunnen dansen. Zo blij mee! Rob vond ze ook erg tof en heeft ze later ook nog in zijn maat besteld :lol: . Straks worden we nog zo’n ANWB-koppel… :grin: :omg: . De sneakers heb ik gekregen van Footway.

Samen met een paar ex-collega’s (die inmiddels gewoon vriendinnen zijn geworden) ging op bezoek bij Lieke in d’r nieuwe huisje en ik kon het natuurlijk ook niet laten om even te kroelen met deze kleine fluffy vriend. ZO SCHATTIG!  :inlove:

Daarna was het tijd voor onze cocktail night! Ik hoor het ons nog zeggen:
– “Kom, laten we die skull nemen! Die ziet er goed uit!”
– “Oh ja, lekker groot ook!”
– “Oh en met ananas!”

Het bleek de sterkste cocktail van de kaart.
De rest zal ik jullie besparen maar het was erg gezellig zullen we maar zeggen :wink:

Bij een shopsessie in Rotterdam mag een bezoekje aan de Markthal natuurlijk niet ontbreken.

Even genieten van één van de laatste zonnige dagen van het jaar!

De bouw van ons nieuwe huis begint nu eindelijk vorm te krijgen en een beetje op te schieten. We gaat regelmatig een kijkje nemen hoe het ervoor staat.

En als je dan toch in Oosterhout bent dan kun je net zo goed even gezellig door de binnenstad lopen, toch? Hoe leuk zijn deze paraplu’s?!

Tijd voor een heerlijke Burger bij Beers & Barrels in Breda. Echt een leuke tent! Absoluut een aanrader. Aanstaande vrijdag zitten we er weer  :lol:

Dit jaar was wel het jaar van de bruiloften! Op 14 september hadden wij de derde bruiloft van dit jaar en het was weer een topfeestje!

:blinkhearts:

Op 30 september was het Nationale Broers- en zussendag. Een mooi moment om deze foto van mijn broer en mij te delen  :heart:

Ben je benieuwd naar de foto’s en video van onze huwelijksreis naar Bali? Nog heel even geduld! Check alvast mijn Instagram als je niet kunt wachten en abonneer je op mijn YouTube-kanaal om als eerste de video te kunnen zien!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.