LOVE: Dove Shower Mousse

Categoriën Huidverzorging

Een tijdje geleden kwam Dove met een nieuw product: de Dove Shower Mousse. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet gelijk nieuwsgierig was naar de producten. Ik dacht dat het weer de zoveelste shower foam / mousse was, die inmiddels zo’n beetje ieder merk wel in het assortiment heeft. But boy, was I wrong! Deze Shower Mousse had ik echt veel eerder moeten proberen! Maar goed, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. In dit artikel vertel ik je graag waarom ik zo enthousiast ben over deze Dove Shower Mousse.

Dove Shower Mousse

Allereerst de verpakking. Die ziet er al gelijk lekker fris uit. Er zijn drie varianten van de Dove Shower Mousse: met arganolie, met rozenolie en eentje met kokosolie. Stuk voor stuk heerlijk. Ik zou niet kunnen zeggen welke mijn favoriet is qua geur. Ik vind het fijn om ze af te wisselen.

Dove Shower Mousse

Nu denk je misschien: maar Dove had toch al shower foams in het assortiment? Inderdaad, das zijn foams en dit zijn mousses. Het verschil zit ‘m in de textuur: het schuim van de Shower Mousse is veel steviger dan de Shower Foam. Dat brengt me ook gelijk op het punt wat deze Dove Shower Mousse zo geweldig maakt: wat een heerlijk dik, zacht en fluffy schuim is dit! Zo heb ik ze nog niet eerder gezien! Het lijkt qua stevigheid echt op mousse die je voor je haar kunt gebruiken.

Het schuim verdeelt gemakkelijk over de huid en blijft ook goed zitten. Zo goed zelfs, dat je het ook als scheerschuim zou kunnen gebruiken. Altijd makkelijk, die 2-in-1 producten :smile: . Het product is ook nog eens zuinig in gebruik. Je hoeft maar heel kort op het pompje te drukken voor megaveel schuim.

Dove Shower Mousse rose

Qua ingrediënten zit het ook wel goed. De producten bevatten geen sulfaten en parabenen. Dat er geen sulfaten in zitten merk ik vooral aan het feit dat mijn huid na afloop niet zo uitgedroogd aanvoelt als bij andere doucheproducten. Echt gevoed is hij ook niet, maar hij voelt in ieder geval niet trekkerig aan. Fijn!

Dove Shower Mousse rose

De geuren zijn vrij sterk aanwezig. Er zit ook best wel wat parfum in de producten. Ikzelf vind dat geen probleem, zeker niet omdat de Shower Mousses zo lekker ruiken. Kan jou huid niet zo goed tegen parfum? Dan is deze Dove Shower Mousse wellicht wat minder geschikt voor jou.

Dove Shower Mousse

Ik ben mega enthousiast over de Dove Shower Mousse. In de eerste plaats door het heerlijk rijke, dikke, zachte schuim en daarnaast door de lekkere geuren. Een absolute aanrader wat mij betreft en een leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen!

De Dove Shower Mousse is te koop bij de bekende drogisterijen voor €6,99 per stuk. Er zijn vaak acties met Dove, dus houdt die zeker in de gaten!

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.