Laura’s Life #8

Categoriën Personal

De herfst is in volle gang en inmiddels zitten we alweer in december. De gezellige feestdagen komen eraan en wat kijk ik daar naar uit! Ik blik nog gauw even terug op de afgelopen weken. Kijk je mee?

Wie van Formule 1 houdt, moet af en toe vroeg op… :tired: Al keken Rob en ik deze race gewoon vanuit bed, dus heel vervelend was dat niet. Max Verstappen werd 3e!

Ik kreeg deze lieve foto nog doorgestuurd na een bruiloft waar wij in september bij waren :2inlove:

Ik wilde deze nieuwe Ben & Jerry’s met minder calorieën eens proberen, zodat ik me niet zo schuldig hoef te voelen als ik weer eens een halve beker leeg eet…  :tongue: Smaakt zeker niet verkeerd maar ‘the real deal’ blijft toch het lekkerst.

Nieuwe personeelspas op het werk :coolwink:

Toen ik bij m’n werk naar binnen wilde gaan, lag deze kat daar heerlijk in het najaarszonnetje te genieten :smile:

Met een groep van 10 vrienden gingen we een weekendje weg naar Ouddorp in een huisje van Landal. Super gezellig! We brachten o.a. een bezoekje aan een geitenboerderij (  :blinkhearts: ) en een zeehondenopvang. Daar gingen we op tandems naartoe en aangezien niemand van ons ooit op een tandem gereden had, zorgde dat vooral in het begin voor hilarische taferelen  :lol: .

Samen met m’n moeder ging ik een dagje shoppen in Utrecht en in winkelcentrum Hoog-Catharijne hebben ze nu tijdelijk een Harry Potter pop-up book store  :blinkhearts:   :omg: . Je begrijpt dat ik daar als groot Harry Potter fan natuurlijk even een kijkje moest nemen. Ik kocht er niets (alle boeken heb ik al en verder was er niet echt iets bij wat ik móest hebben) maar natuurlijk ging ik wel even in kostuum op de foto :tongue: .

Hoe mooi zijn de bomen in die prachtige herfstkleuren?  :blinkhearts:

We gaan niet zo vaak naar de bioscoop, maar vorige maand kwamen we er maar liefst twee keer in één week. We gingen naar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Bohemian Rhapsody. Die eerste moest ik als Harry Potter fan natuurlijk zien (al blijf ik de Harry Potter films leuker vinden dan Fantastic Beasts) en Bohemian Rhapsody koos Rob uit. Persoonlijk heb ik niet zo heel veel met Queen, al kan ik de muziek op zich wel waarderen. Toch vond ik de film verrassend leuk. Ik kende eigenlijk alle liedjes wel en vond het interessant om het verhaal achter Queen te leren kennen. Binnenkort zal er weer een Movie Monday online komen, waarin ik wat meer vertel over de films die ik de afgelopen tijd gezien heb.


Eerste plek voor Max in Mexico!

Gezellig met vrienden uit eten bij Beers & Barrels in Breda. Ik koos voor een broodje met (heel veel) pulled pork. Heerlijk!

Deze fiets stond al járen met twee lekke banden in onze schuur. Ik heb een paar keer geprobeerd de banden te plakken. Vaak lukt me dat prima, maar bij deze fiets wilde het maar niet lukken. Ik had al een nieuwe binnenband gekocht voor het achterwiel en vol goede moed ging ik aan de slag. Met een tutorial van YouTube moest me dat wel lukken. Niet dus. Een band van het achterwiel vervangen bleek een stuk lastiger dan het voorwiel. Om een lang verhaal kort te maken: die fiets ging met twee lekke banden weer terug de schuur in. Ondertussen reed ik gewoon op mijn andere omafiets, maar ik vond het eigenlijk best zonde dat deze fiets maar in de schuur stond. Ik besloot hem eindelijk eens naar de fietsenmaker te brengen, die er twee nieuwe binnenbanden en een nieuwe buitenband onder zette. Dat had ik veel eerder moeten doen. Hij was diezelfde dag nog gerepareerd. Goedkoop was het niet, ik kon voor die prijs bijna een tweedehands fiets kopen, maar ik ben erg blij dat ik het heb laten doen. Hij rijdt weer fantastisch!

Ondertussen geniet ik nog even van de herfst. Wat zijn jullie plannen voor de feestdagen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fietsenwinkel. 

Liefs, Laura

1 thought on “Laura’s Life #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.