No more stress met de Nike Air Max 270

Categoriën Fashion

In een tijd waar je doodgegooid wordt met sneakers is het soms lastig om je hoofd boven water te houden. Welke sneaker is het mooist? Welke sneaker loopt het fijnst? Ze komen en gaan, en soms ben je na een maand te hebben rondgelopen op een paar stomverbaasd over waarom je ze ook alweer gekocht had. Hoe kon ik dit een mooi model vinden? We’ve all been there. Daarom zal ik je bij deze een handje helpen. Om je keuze wat gemakkelijker te maken, wil ik je graag wat meer vertellen over de Nike Air Max 270.

Een schoen moet comfortabel lopen. Daar zijn we het uiteraard allemaal over eens. De Air Max 270 is een combinatie van de Air Max 180 en de Air Max 93. Beide schoenen zijn afgeleid van uit de sportwereld. Nike is al decennia lang een van de beste in het ontwerpen van sportschoenen, van hardlooptrainers tot basketbalschoenen. Zij weten dus wel wat comfort is. Door een combinatie te maken van de beste features van de twee oude modellen met een modern sausje eroverheen, krijg je de succesvolle AM270. Als toevoeging is er nog extra lucht verwerkt in de air unit van de zool. Dit zorgt voor een fijne vering tijdens het lopen en een goede basis om op terug te vallen bij het neerzetten van je voet. Misschien leuk om te weten: de air unit van de AM270 is de grootste ooit verwerkt in een schoen.

Ten tweede moet een schoen er goed uit zien. We hebben allemaal onze eigen stijl. Tegenwoordig draait alles om laten zien wie je bent, opvallen en durven. In alle gevallen zit je met de AM270 goed. De schoen is te verkrijgen in werkelijk alle mogelijke kleurencombinaties. Van geel en rood tot subtiel wit of zwart. Dit maakt het lastig om een editie te vinden die niet bij je past. Waag jezelf op het wereldwijde web en zoek naar het paar waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Combineer erop los door een gek model aan te trekken bij een nette outfit, of geef een sportieve draai aan een simpele skinny jeans en trui.

Nu blijft er nog één puntje van kritiek over: een schoen moet enigszins tijdloos zijn. Dat Nike sneakers kan ontwerpen die dat zijn heeft het merk allang bewezen met voorgaande modellen. De Air Max 270 is immers een combinatie van twee andere (tijdloze) sneakers. Hier kun je de plank dus niet misslaan. Al met al is de Nike Air Max 270 een echte uitkomst, op alle vlakken. Probeer ze eens en vind het model dat bij jou past.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Liefs, Laura

1 thought on “No more stress met de Nike Air Max 270

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.