La Casa de Papel (+carnavalstip!)

Categoriën Chickmedia
casa de papel

Eén van mijn favoriete series van de afgelopen tijd is zonder twijfel La Casa de Papel (letterlijk vertaald: het huis van papier). Je hebt ongetwijfeld wel iets gehoord over deze hitserie (ook bekend onder de naam Money Heist) van Netflix. Voor wie het afgelopen jaar onder een steen geleefd heeft: de serie gaat over een groep overvallers die de grootste en meest perfecte overval in de Spaanse geschiedenis willen organiseren, onder leiding van een man die zichzelf ‘de professor’ noemt. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje binnendringen om zelf geld te drukken. Het doel is om in totaal 2,4 miljard euro buit te maken binnen 11 dagen. Daar is uiteraard een zeer goed doordacht plan voor nodig en ondertussen moeten ze de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin leiden.

Al vanaf aflevering 1 was ik hooked aan deze serie. De spanning, het verhaal en de geweldige acteurs maken de serie compleet. Op dit moment staan er twee seizoenen op Netflix en is een derde seizoen in de maak. Naar verwachting zal die dit jaar op Netflix verschijnen. Ik kan niet wachten!

Zonder al te veel te verklappen over de serie -mocht je hem nog niet gezien hebben (DOEN!)- : de overvallers dringen de Koninklijke Munt binnen in rode overalls en Dalí maskers. Die maskers zijn niet zomaar gekozen. De Spaanse surrealistische schilder Salvador Dalí stond erom bekend dat hij graag verwarring zaaide en een onbegrensde verbeelding had, net zoals de bankovervallers en met name ‘de professor’ uit de serie.

Casa de Papel carnaval

Zo’n outfit leent zich natuurlijk perfect voor carnaval en laat dat mooie feest nou binnenkort weer beginnen in het zuiden van ons land! Van Vegaoo kreeg ik dit Casa de Papel kostuum cadeau. Extra leuk om met een vriendengroep allemaal zo’n kostuum aan te trekken! Na een tijdje heb je geen idee meer wie nou wie is :wink: . Misschien heb je zelfs wel iemand in je vriendengroep die de perfecte ‘professor’ zou kunnen zijn? Wij gaan er in ieder geval een mooi feestje van maken!

Vier jij ook carnaval en hoe ga jij verkleed? En ben je net zo lyrisch over de serie La Casa de Papel als ik?

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.