Haal de lente in huis!

Categoriën Lifestyle, Living
Lente

De zon begint te schijnen en ik word weer gewekt door fluitende vogels, de lente – heerlijk! Heb jij bij de start van de lente, net als ik, de neiging om je zonnebril op te zetten en je deuren wagenwijd op te gooien? Maar eh… waarom alleen buiten van de lente genieten? Ik geef je tips hoe je de lente in huis haalt!

Schone lei

Na de grauwe en donkere wintermaanden is het tijd dat je een grote schoonmaak houdt. Gooi al je winterse accessoires, plaids, kussentjes en sloffen op zolder, die zien we het komende half jaar niet meer terug! Poets je hele woning met een schoonmaakmiddel met bloemengeur en begin met een heerlijke schone lei.

Kleuren aanpassen

Waar bordeauxrood en donkerpaars het in de koude maanden erg goed doen is het nu tijd voor nieuwe frisse kleuren. Verban de donkere kleuren en haal vrolijke kleuren in huis. Lichte tinten van blauw en groen zijn mijn persoonlijke favoriet. Pas je accessoires en sierkussens hier ook op aan voor het totaaleffect!

Flowerpower

Na de grote schoonmaak (met dat bloemenschoonmaakmiddel) wil je de heerlijke lentegeuren natuurlijk vasthouden. Hoe lekker is het om bij thuiskomst al verwelkomd worden met de heerlijke geur van hyacinten en narcissen. Ga eens even langs bij de plaatselijke bloemist voor een verse bos bloemen of neem een abonnement op Bloomon. Zo verwen je je ogen en neus iedere week opnieuw!

Natuurlijk licht

Als dat lentezonnetje toch zo fanatiek aan het schijnen is kun je hem maar beter in huis halen! Natuurlijk licht is namelijk enorm gezond voor je en energiebesparend. Je kunt je lampen wel uit laten namelijk! Zorg daarom dat je de juiste raambekleding hebt hangen. Gooi bijvoorbeeld je shutter open of maximaliseer de lichtinval van je houten lamellen. Die naar binnen schijnende lichtstralen komen ook nog eens ten goede aan de frisse look van je interieur!

Wat zijn jouw tips om de lente in huis te halen? Deel ze in de reacties!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.