Wanneer koop je je trouwjurk?

Categoriën Tips & Tricks

Trouwjurken passen; ik vond het onwijs leuk om te doen! Eén van de leukste, zo niet dé leukste activiteit in voorbereiding naar je bruiloft. En ik denk dat ik daar zeker niet de enige in ben. Heel veel vrouwen kijken er jarenlang naar uit. Het is niet voor niets dat programma’s als Say Yes To The Dress zo populair zijn. Als je net verloofd bent, dan kun je waarschijnlijk niet wachten om trouwjurken te passen. Heel begrijpelijk! Maar wanneer kun je het beste hiermee beginnen? Ik deel mijn ervaring met je.

Toen ik net verloofd was, begon ik vrijwel gelijk met de voorbereidingen voor onze grote dag. Een datum prikken, locatie zoeken en natuurlijk ook met de zoektocht naar dé jurk. Ik maakte een bord aan op Pinterest, begon bruidsjurken te pinnen die me aanspraken, en nam een kijkje op verschillende sites zoals Honeymoonshop.nl. Zo kreeg ik een beeld van mijn droomjurk en kon ik bij de eerste pasafspraak ook goed overbrengen wat ik zocht. Wel zo handig.

Ongeveer 10 maanden voor onze bruiloft had ik mijn eerste pasafspraak en de week daarop nog twee afspraken bij andere bruidsmodezaken. Uiteindelijk slaagde ik bij Weddings in Rotterdam waar ik erg goed geholpen ben en waar ze ruime keus hebben.

Ik ben blij dat ik ver van tevoren begonnen ben met de zoektocht naar dé jurk, want toen hij eenmaal binnen was en ik weer mocht gaan passen, bleek dat er iets mis gegaan was bij het bestellen. Ik wilde graag huidkleurig ‘gaas’ in plaats van wit en dat was geen probleem. Bij het passen bleek echter dat er toch een jurk met wit gaas binnengekomen was. Hierdoor moest de jurk opnieuw besteld worden en daar ging weer een paar weken overheen. Een klein stressmomentje voor mij, maar uiteindelijk is het keurig opgelost en gecompenseerd door Weddings.

Wat mij betreft kun je dus niet vroeg genoeg beginnen met de zoektocht naar jouw jurk. Mocht er iets mis gaan, dan heb je nog tijd om daarop te anticiperen. Bovendien is het gewoon één van de leukste dingen om te doen in voorbereiding naar jullie grote dag. Geniet en maak er een feestje van!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.