De leukste activiteiten voor een dagje Amsterdam

Categoriën Tips & Tricks, Travel

In Amsterdam is zoveel leuks te doen. Helaas weet niet iedereen wat ze nou precies in Amsterdam moeten gaan doen. De meeste mensen gaan namelijk alleen naar Amsterdam om te winkelen of om musea te bezoeken. Toch is Amsterdam veel meer dan dat. Wil je weten wat je nog meer kan doen in deze prachtige stad? Lees dan verder.

The Amsterdam Dungeon

Houd je een beetje van spanning en sensatie? Dan is dit echt iets voor jou! The Amsterdam Dungeon is een veel bezochte attractie in Amsterdam. Tijdens deze attractie leer je Amsterdam kennen van een hele andere kant. Je kan verschillende tours beleven waarbij elk verhaal gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het is erg grappig maar ook super spannend omdat er echte acteurs bij deze attractie betrokken zijn. Neem ook eens een kijkje naar de kortingscodes van The Amsterdam Dungeon.

Artis

Je dag in Amsterdam kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een bezoek aan Artis. Artis is een van de oudste dierentuinen van heel Nederland. Ben je klaar in de dierentuin? Dan is de omgeving van Artis ook erg leuk. Er zijn hier overal barretjes en restaurants om een lekker hapje te gaan eten of een drankje te doen.

ADAM Lookout

The ADAM Lookout is een relatief nieuwe activiteit in Amsterdam waarbij je de stad kan zien van een ongekende hoogte. In deze toren zijn verschillende activiteiten te beleven. Zo kan je bovenop de toren genieten van het uitzicht. Dit kan je ook doen op een schommel. De schommel van ADAM lookout is ook de hoogste schommel van Europa, dus die kan zeker niet ontbreken aan je bezoek. Naast de schommel kan je genieten van het uitzicht in de rooftop bar, of kan je gebruik maken van de interactieve expositie.

Amsterdam is een prachtige stad waar superveel te beleven is. Plan dus snel een dagje Amsterdam met je vrienden of verspreid alle leuke activiteiten over meerdere uitjes, zo heb je ook nog tijd om te winkelen!

Liefs, Laura

3 thoughts on “De leukste activiteiten voor een dagje Amsterdam

 1. Hoi Laura,
  Ik heb je site altijd met plezier gevolgd, alleen nooit een reactie achtergelaten. Je huwelijksvideo was prachtig!
  Jij kiest zelf hoe vaak en wat je post op je blog, maar ik moet helaas zeggen dat ik niet meer terug zal komen. De content is te minimaal. Nu dacht ik met deze post: leuk, wellicht wat nieuwe, onbekende tips voor Amsterdam en dan zie ik 3 van de bekendste attracties en verder niets. Jammer dat áls je wat plaatst, het een inhoudsloze advertorial is.
  Mijn excuses voor de kritiek, ik bedoel het niet gemeen, hopelijk kun je het als opbouwend zien.

  1. Hoi Marita,

   Bedankt voor je reactie en compliment over de huwelijksvideo. Jammer om te lezen dat je vanwege deze advertorial niet meer terug zal komen op LiefsLaura.nl

   Momenteel ben ik erg druk bezig met onze verhuizing, dus het bloggen staat even op een laag pitje. Over een tijdje zullen er wel weer meer blogposts verschijnen, o.a. over onze nieuwe woning en de inrichting daarvan. Nu heb ik daar simpelweg de tijd niet voor met een fulltime baan en verhuizing.

   Ik begrijp dat je niet op een advertorial zit te wachten, maar ook die artikelen probeer ik zo leuk mogelijk in te steken. Jammer om te lezen dat het niet is wat jij ervan verwachtte.

   Ik hoop je toch nog terug te zien op LiefsLaura.nl.

   Liefs,
   Laura

 2. Hoi Laura,

  Bedankt voor je nette antwoord en duidelijke uitleg. Ik zal zeker over een tijdje je site weer eens bezoeken. Succes met de verhuizing! Dat zijn zware tijden, maar ook altijd weer leuk ivm het inrichten van je huis.
  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.