Het heeft even geduurd – maar liefst 2,5 jaar sinds we getekend hebben voor dit nieuwbouwproject – maar we zijn verhuisd!

Enkele weken voor onze verhuizing kregen we te horen dat onze nieuwe woning opgeleverd werd. Dat betekende een superstrakke planning, heel veel afstemmen met aannemers die (thank God!) allemaal erg flexibel waren en in twee weken alles gereed maken om te kunnen verhuizen. We moesten immers ook onze oude woning uit want die sleuteloverdracht was al ingepland. Maar het is gelukt! Er moet nog wel het één en ander gebeuren, maar we slapen er in ieder geval.

Natuurlijk willen we iedereen laten weten dat we verhuisd zijn en we merken dat mensen erg nieuwsgierig zijn naar ons nieuwe huis. Tijd om verhuiskaartjes te versturen dus. Op Kaartje2go kwam ik erg leuke verhuiskaarten tegen, waar je ook een eigen foto op kunt plaatsen. Zo krijgt de ontvanger ook gelijk een kleine sneak peek van je nieuwe huis :wink: Ik koos voor dit ontwerp, die erg goed bij de sfeer en locatie van ons nieuwe huis past:

Ons nieuwe adres onder de foto heb ik even weg gehaald :smile:

Ik heb al vaker kaarten verstuurd via Kaartje2go, o.a. de Save The Dates voor onze bruiloft, en dat was goed bevallen dus ik koos weer voor hen. Op de site zag ik trouwens ook het idee om verhuiskaarten te combineren met een uitnodiging voor een housewarming. Super handig! Je zou daar bijvoorbeeld dit kaartje voor kunnen gebruiken:

verhuiskaart housewarming

Wij zijn de komende tijd druk bezig met klussen maar daarna kunnen jullie in ieder geval content over ons nieuwe huis verwachten!

Stay tuned :smile: .

De verhuiskaartjes hebben we gekregen van Kaartje2go.

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.