Laura’s Life #9: Verhuisupdate

Categoriën Living, Personal

Eerder liet ik jullie al weten dat we zijn verhuisd. Inmiddels wonen we er alweer meer dan een maand. Tijd voor een verhuisupdate. Hoe staat het ervoor? Is alles al af? En natuurlijk geef ik ook alvast een kleine sneak peek van ons nieuwe huis.

De verhuiswagen

Het heeft bijna 2,5 jaar geduurd maar toen was het eindelijk zo ver: we gingen verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Het project had behoorlijk wat vertraging opgelopen, o.a. vanwege personeelstekort in de bouw, maar nu was dan eindelijk het moment daar. Door al die vertraging was het best lastig om alle aannemers in te plannen die na oplevering in ons huis aan de slag zouden gaan. Denk aan de stucadoor/behanger, schilder, vloerenlegger, keukenleverancier etc. Gedurende de bouw hielden we nauw contact met hen over de voortgang, zodat zij ook nieuwe projecten konden aannemen als het bij ons weer eens opschoof.

Dan is zo’n fitnesstoestel toch opeens heel handig… :wink:

De sleuteloverdracht van onze oude woning hadden we op 3 juni ingepland. Dan zou onze nieuwe woning vast wel opgeleverd zijn, dachten we. Dat bleek nog behoorlijk krap. Op 15 mei werd onze nieuwbouwwoning opgeleverd en op 3 juni moesten we dus ons oude huis uit zijn. Dat gaf ons iets meer dan twee weken de tijd om álles gereed te maken in het nieuwe huis. Vanwege de flexibiliteit van de aannemers en heel veel hulp van familie is dat wonder boven wonder gelukt. Oké, de keuken kwam een paar dagen later dus we konden nog niet koken, maar dat was te overkomen. Gelukkig is daar altijd nog thuisbezorgd.nl en hebben we ook een paar keer buiten de deur gegeten.

Laura's Life 9 verhuisupdate

Zo blij met de keuken!

Eenmaal verhuisd, met wederom veel dank aan familie, konden we alles langzaam een plekje geven. Inmiddels zijn we helemaal gesetteld maar er moeten ook nog een aantal dingen gebeuren. Zo moet de tuin nog aangelegd worden (dit gebeurt waarschijnlijk eind augustus), moeten er nog wat lampen opgehangen worden en hier en daar een kitrandje aangebracht worden voor de afwerking.

Laura's Life 9 verhuisupdate

Dan moet je opeens keuzes maken over welke soort grind je in de tuin wil…

Laura's Life 9 verhuisupdate

Ik word altijd bij van verse bloemen in huis :smile:

Laura's Life 9 verhuisupdate

Tijd om ons nieuwe huis een beetje een ‘thuis’ te maken. Aan de muur heb ik deze plankjes met riemen opgehangen met wat decoratie items. Via instagram ontving ik al een aantal keer de vraag welke kleur wij op de muur hebben. Het is de kleur Denim Drift van Flexa. Een mooie maar ook een beetje stoere grijsblauwe kleur.

Laura's Life 9 verhuisupdate

Door het huis aan te kleden, merk ik dat het steeds meer een echt huis begint te worden. Een kaarsje hier, een schilderijtje daar… het zorgt gewoon voor sfeer in huis. Zo koos ik deze houten wereldkaart die met ons interieur matcht. Ik ging voor de ‘stoere’ variant op vurenhout in formaat 80 x 60 cm. Hierin komt de grijsblauwe kleur Denim Drift die we op een paar muren hebben mooi terug. Ik heb nog even getwijfeld om hem aan een blauwe muur te hangen, maar dan viel hij weg in de achtergrondkleur. Nu steek hij mooi af tegen het wit, maar past hij vanwege de kleur toch mooi in het geheel. Ik ben er erg blij mee!

Ik wil nog meer dingen aan de muren hangen, zoals een aantal foto’s. Misschien dat ik er wel voor kies om een mooie trouwfoto af te laten drukken bij fotoophout.nl, om het huis nog persoonlijker te maken. Dit kan bijvoorbeeld op een groot canvas of een foto op forex.

Laura's Life 9 verhuisupdate

En nu is het tijd om even te ontspannen, voordat we de laatste puntjes op de i gaan zetten… :cute:

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking. 

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.