Welke lingerie draag je onder welke kleding?

Categoriën Fashion, Tips & Tricks

De juiste lingerie onder je kleding dragen, kan soms best een uitdaging zijn. Want hoe doe je dat bijvoorbeeld bij een jurk met een laag uitgesneden open rug? En welke kleur kun je nou het beste onder wit dragen? Ik geef je graag een paar tips.

Laat ik voorop stellen dat er helemaal geen regels hiervoor zijn, behalve dat je vooral moet doen waar jij je goed bij voelt. Deze ‘problemen’ kun ook je prima oplossen door bijvoorbeeld helemaal geen bh te dragen. Als jij je daar lekker bij voelt, moet je dat doen. Als je er geen problemen mee hebt dat je ondergoed iets doorschijnt, ook prima. Er is geen goed of fout. Ik deel in dit artikel een aantal praktische tips waar je misschien wat aan hebt maar het zijn zeker geen musts :smile:

Wat draag je onder een jurk met open rug?

Jurk lage rug lingerie

Over het algemeen zijn we inmiddels wel bekend met strapless bh’s en bh’s die je als halter kunt dragen. Ideaal voor strapless- of halterjurkjes. Maar wat draag je nou onder een jurk met een laag uitgesneden open rug? Vaak steekt de sluiting van je bh erbovenuit, niet zo fraai. Toch is het vinden van lingerie onder een jurk met open rug geen onmogelijke opgave. Een oplossing hiervoor is een plak bh. Een plak bh is herbruikbaar en plak je heel gemakkelijk op je borsten. Geen band op je rug, maar wel wat ondersteuning. Heb je behoefte aan meer ondersteuning? Dan zou je ook low back bh-bandjes kunnen proberen. Deze passen op iedere BH met een sluiting op de rug. Je bevestigt ze aan de sluiting en kruist ze naar voren waarna je ze aan de voorkant sluit.

Wat draag je onder nauwsluitende kleding?

Om te voorkomen dat je randjes of structuur door je kleding heen ziet, kun je onder nauwsluitende kleding het beste ondergoed dragen dat zo glad en naadloos mogelijk is. Er is tegenwoordig heel veel keus hierin. Heb je een buikje dat je liever wil verdoezelen (hoeft natuurlijk niet!)? Dan kun je kiezen voor corrigerend ondergoed. Hierbij zie je vaak ook geen naden.

Wat draag je onder wit?

Als je niet wil dat je ondergoed doorschijnt, dan kun je onder witte kleding beter geen felle kleuren dragen. Ook wit onder wit schijnt door. Een makkelijke oplossing is huidkleurig ondergoed. Kies dan wel een kleur die dicht bij je eigen huidskleur ligt. Veel vrouwen vinden huidkleurig ondergoed niet zo sexy. Een alternatief voor huidkleurig ondergoed is lichtgrijs of zachtroze tinten wanneer je een lichte huid hebt en rood wanneer je een donkerdere huidskleur hebt.

Heb jij nog tips? Deel ze in de reacties! 

Advertorial

Liefs, Laura

1 thought on “Welke lingerie draag je onder welke kleding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.